Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite winter event Ice Storm gaat van start

Ice ice baby

Het nieuwste Fortnite event is officieel van start gegaan. De enorme ijsbal die al sinds update v7.20 boven Polar Peak zweeft toont nu zijn kracht op de Fortnite map.

In de enorme bol ijs zat de Ice King. In zijn hand had hij een kubus vast die elke dag groter en groter werd. De televisieschermen in de game begonnen waarschuwingen te tonen voor zware sneeuwval en toonden vervolgens een klok die aftelde naar het huidige winter event.

Wat houdt het speciale winter event van Fortnite precies in? Battle Royale heet nu tijdelijk Ice Storm. Playground en LTMS zijn beide niet speelbaar. Ice Storm blijft echter wel speelbaar in solo, duo en squads.

Tijdens Ice Storm is de gehele Fortnite map bedekt in sneeuw en lopen er ice zombies rond. Deze Ice Legion zombies zijn de voornaamste onderwerpen voor de Ice Storm Challenges.

Fortnite speel je nu in een winterlandschap.

Momenteel zijn er nog maar twee Ice Storm challenges beschikbaar. De overige challenges worden beschikbaar naarmate het event vordert in de komende twee weken. Hieronder hebben we al de challenges die we kennen opgesomd. De challenges in het vetjes zijn nu al beschikbaar.

  • Vernietig 250 Ice Fiends - 500XP
  • Deel 5,000 damage uit met Explosive Weapons aan de Ice Legion - 500XP
  • Deel damage uit aan de Ice Legion in één match
  • Deel damage uit aan de Ice Legion met Assault Rifles of Pistols
  • Deel damage uit met Shotguns of SMGs aan de Ice Legion
  • Vernietig een Ice Shard in verschillende matches

Als je zes verschillende Ice Storm Challenges voltooid hebt, krijg je een Blue Metallic Rare Wrap. Als je ze alle 13 voltooid, krijg je de Winter's Thorn Rare Glider.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties