Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Whiplash locaties en hoe de Whiplash modden met off-road tires en Cow Catcher

Waar vind je alle nodige items?

Een Whiplash vinden in Fortnite, modden met off-road banden en een Cow catcher en vervolgens gebouwen vernietigen is één van de eerste Weekly Challenges in Fortnite Chapter 3 Season 3.

Voluit heet deze Fornite Season 3 Challenge "Mod a Whiplash with Off-Road tires and a Cow Catcher, then destroy structures" in het Engels. Je moet in totaal 50 gebouwen vernietigen om de challenge te voltooien om 15.000 XP te krijgen. Dat helpt je al een heel eind op weg om alle beloningen van de Battle Pass te krijgen.

Hieronder vertellen we je waar je een Whiplash kunt vinden in Fortnite, waar je Off-Road tires en een Cow Catcher vindt om de Wiplash aan te passen en hoe je vervolgens deze challenge het snelst kunt voltooien.

Op deze pagina:

Fortnite Whiplash locaties

De Fortnite map duidt aan waar je potentieel een Whiplash kunt vinden in garages. Meestal is dit bij een gas station. Maar net zoals chests is het nooit gegarandeerd dat er daadwerkelijk een Whiplash op je staat te wachten op die locatie.

Om zeker te zijn dat je een Whiplash vindt, moet je naar Chonker's Speedway. Dit vindt je in de woestijn ten zuiden van de map. Hier zullen aan het begin van de match altijd vier Whiplash auto's tevoorschijn komen. Deze vier hebben ook altijd al meteen off-road tires dus je moet enkel nog een Cow Catcher vinden.

Ga naar Chonker's Speedway om een Whiplash te vinden die al off-road tires heeft.

Hoe een Whiplash modden met off-road tires en Cow Catcher in Fortnite

Wannneer je een Whiplash gevonden hebt, is het tijd om off-road banden en een Cow Catcher toe te voegen.

Het goede nieuws is dat zowel off-road banden als Cow Catchers gemakkelijk te vinden zijn in de garages bij de gas stations. Ze verschijnen als loot op de grond in dit gebied, en je kan ze ook vinden in de rode gereedschapskisten.

Net zoals Whiplashes in garages is het echter nooit een garantie dat off-road tires en Cow Catchers hier verschijnen.

Potentiële Cow Catcher en off-road tires locaties.

Om deze quest snel uit te voeren, raden we aan om een Whiplash te vinden in Chonker's Speedway en naar een gas station te rijden en daar Cow Catchers te zoeken.

Wanneer je beide items hebt, moet je deze toevoegen aan de Whiplash voordat je 'structures' kunt gaan 'destroyen' (ofwel gebouwen gaan vernietigen). Om de Whiplash te modden met off-road tires en een Cow Catcher kies je het item in je inventory en gooi je dit naar het voertuig, net zoals je met een granaat zou doen.

De mods worden zo automatisch toegepast op je Whiplash en je kan nu door gebouwen en andere structuren rijden. Doe dit vijftig keer en je voltooit deze Week 1 Challenge. Let wel op rond benzinestations want als je tegen de plek rijdt waar je je auto bijtankt, dan kan deze ontploffen en ga je een nieuwe Whiplash moeten zoeken.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties