Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite webslingeren release: zo kan je beginnen webslingeren en vind je Spider-Man's web-shooters

Vergeet de pizza niet!

Met een web slingeren is nu officieel deel van Fortnite als een gloednieuw spelmechanisme.

Met de introductie van Spider-Man aan de Chapter 3 Battle Pass, is de verschijning van de The Daily Bugle op de Fortnite map lang niet de enige toevoeging die onze favoriete spin met zich mee heeft gebracht.

Op deze pagina leggen we uit hoe je kan web slingeren in Fortnite, de release tijd van het web slingeren en waar je de web-shooter kan terugvinden zodat je je nieuwe web slinger vaardigheden kan beginnen oefenen.

Op deze pagina:

Fortnite Chapter 3 Season 1 Flipped Overview Trailer

Fortnite web slingeren release tijd

Web slingeren is geen deel van het spel geworden op het moment dat Chapter 3 is uitgekomen. Web slingeren in Fortnite zal in plaats daarvan beschikbaar zijn op 11 december om 16:00.

Zoals gewoonlijk is het steeds mogelijk dat dit moment wordt verschoven naarmate we 11 december naderen. Je let er best ook op dat je spel nu al up to date is met haar laatste patch.

Web slingeren in Fortnite uitgelegd

De mogelijkheid om te sliden is niet het enige nieuwe spelmechanisme dat werd geïntroduceerd in Fortnite Chapter 3. Je kan nu ook web slingeren als Spider-Man over de battle royale map.

Web slingeren is geen deel van het spel geworden op het moment dat Chapter 3 is uitgekomen. Volgens de officiele website, zal web slingeren beschikbaar zijn in Fortnite op 11 december.Als je je al afvroeg waarom je dit in het spel nog niet kon doen, dit is dus waarom.

Dat gezegd zijnde, er is online beeldmateriaal hoe dit in zijn werk zal gaan. Hoewel we de exacte controls nog niet weten, kunnen we wel al melden dat het webslingeren gebeurt aan de hand van web-shooter, een nieuw stuk uitrusting.

Een voorbeeld hiervan zie je onderaan (met dank aan Kanga op YouTube). Het filmpje is in het Engels:

Volgens de youtuber was het voorwerp kort beschikbaar - blijkbaar een ongeluk, waardoor ze het eens konden uittesten voor de uitrusting uit het spel verdween.

Het ziet er naar dat je enkel een oppervlakte nodig hebt om naar te mikken, en het web zal zich eraan vasthechten zodat jij vrijelijk kan rondslingeren. Er zou wel een cooldown zijn van 15 seconden, maar dit is nog vatbaar voor verandering bij de uiteindelijke release.

Er zijn daarbovenop variaties afhankelijk van waar je naar mikt - web surfen is daar eentje van:

We moeten nog zien wat het slingeren allemaal te bieden zal hebben, maar het is niet lang meer tot wanneer de spelers er volop mee zullen kunnen experimenteren.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Waar de web-shooters te vinden zijn in Fortnite

Voordat je kan beginnen slingeren, moet je je eerst uitrusten met een web-shooter. Deze werkt met elke skin, dus geen zorgen - je hebt niet per se een Spider-Man outfit nodig.

Terwijl we wachten op de officiele release zodat we zelf kunnen zien hoe het er allemaal aan toe gaat gaan, kunnen we dankzij het bovenstaande filmpje alvast één locatie zien waar het voorwerp zich kan bevinden.

Het ziet ernaar uit dat de De NPC bij Greasy Grove web-shooters te koop aanbiedt, maar hier zal je wel 400 gold voor moeten ophoesten.

Met dank aan youtuber Kanga voor het beeldmateriaal.

Het is niet gegarandeerd dat dit bij de release nog steeds het geval zal zijn, maar het is op zijn minst een startpuntje. Met dat het een voorwerp is, is het misschien zelfs mogelijk om het te jatten van een gevelde tegenstander..

We hebben lang nog niet alles gezien wat het web slingeren te bieden heeft. In tussentijd kan je je alvast opwarmen door te leren over de nieuwe Fortnite map en alle Chapter 3 Battle Pass skins.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur

Arthur De Backer

Contributor

Reacties