Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite voetbalvelden locaties - Pitches om goals te scoren

Scoor op deze locaties vijf goals.

Deze week staat in teken van voetbal. Je moet goals scoren op Fortnite voetbalvelden om de Weekly Challenges te voltooien.

Als de goals op de pitches hebt gescoord, krijg je extra XP die je gebruikt om Season 4 rewards vrij te spelen. Om tot deze beloningen toegang te krijgen, heb je natuurlijk wel een Battle Pass nodig.

Als je nog een Fortnite newbie bent, raden we je aan om de volgende pagina eens grondig door te nemen: Fortnite tips.

Hoe goals scoren op verschillende voetbalvelden?

Voor de Fortnite Week 7 Challenges krijg je de volgende opdracht:

  • Scoor een goal op verschillende voetbalvelden (5 totaal, 5 Battle Stars)

(Een andere opdracht deze week is het vinden van de Fortnite Pleasant Park Treasure Map locatie.)

Over de map liggen verschillende football pitches of voetbalvelden verspreid. Hier vind je natuurlijk ook een bal. Om de Challenge te voltooien moet je de bal de goal in werken. Dit doe je simpelweg door tegen de bal te lopen en de juiste kant op te sturen.

Als je de goal succesvol hebt gescoord, vliegt de confetti in het rond. Nu je dit weet, is het tijd om vijf van deze goals op verschillende voetbalvelden te scoren.

Maar waar bevinden deze zich op de map? Geen nood, we hebben er verder op deze pagina meer dan genoeg op een rij gezet.

Sommige van deze pitches zijn voor ervaren spelers al bekend, zoals het goed onderhouden veld in Pleasant Park en het indoor voetbalveld in Tilted Towers. Maar onlangs werd bijvoorbeeld ook een stadium aan het noordwesten van de map toegevoegd.

Andere velden zijn dan weer beter verborgen. Er zitten in Fortnite nu ook geïmproviseerde voetbalvelden en pitches, zoals in het midden van een parking, onder een groot schermen en tussen containers.

Als je een bal tegenkomt, is de kans erg groot dat er ergens dichtbij twee doelen staan waar je een goal kunt scoren. Ze zijn vaak slim verborgen, dus daarom hebben we zeven locaties die relatief makkelijk te vinden zijn op een rij gezet:Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Fortnite pitch locaties - Voetbalvelden vinden

Sommige pitches vind je makkelijker dan anderen en bij sommige voetbalvelden zijn de goals ook niet echt traditioneel te noemen.

Je moet in totaal vijf voetbalvelden vinden en goals scoren, maar gelukkig zijn er meer velden doorheen de map te vinden.

1) Ten westen van Tilted Towers vind je een indoor voetbalveld (op een naamloze locatie). Het stadion is gigantisch, dus je kunt het vanuit de lucht niet missen. Je komt via het dak of een van de deuren makkelijk binnen.

2) Pleasant Park heeft een groot voetbalveld in het zuiden. Als je over Pleasant Park vliegt, kun je de pitch niet missen.

3) Ten zuidwesten van Junkyard Junction is een nieuw stadion gebouwd. Land simpelweg in het midden van het veld en schop de bol richting doel.

4) Bij de containers ten westen van Lonely Lodge vind je een geïmproviseerd voetbal. In de zuidoostelijke hoek, vind je ten zuiden van de ramp een mooi veldje:

In deze hoek staan twee containers met een gezicht op, maar deze gelden eigenlijk als de goals. Zoek de bal in het midden en schop deze in een van de containers om te scoren.

5) In Fatal Fields vind je een groot veld in oosten. De pitch is door maïs en vogelverschrikkers omgeven en aan beide kanten vind je goals om in te scoren.

6) Ten noorwesten van Flush Factory ligt een parking, met toiletten die als goals dienen. Schop de bal tussen de wc's om te scoren.

7) In het zuiden van Risky Reels staat een groot scherm. De uiteinden van de onderkant van het scherm gelden als goals. De bal vind je vlakbij.

Net als altijd bij deze Challenges, kun je ze enkel tijdens een match voltooien. Ontwijk dus zoveel mogelijk confrontaties tot je minstens een goaltje per match hebt gescoord.

En wat je ook doet, verlaat de match niet vroegtijdig of die goal die je net gescoord hebt telt niet langer mee.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties