Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite voegt Tilted Towers en Klombo's toe

De gehate favoriet is terug!

Epic Games heeft de bekende locatie Tilted Towers uit chapter 1 teruggebracht naar de map van Fortnite chapter 3. Ook zijn er grote nieuwe dinosaurusachtige beesten genaamd Klombo's toegevoegd.

Tiled Towers was de grootste locatie van Fortnite Chapter 1 waar vele gebeurtenissen in het verhaal zich afspeelden. Het was ook een van de drukste spawn-locaties waardoor veel mensen de plek probeerden te ontwijken.

De enorme Klombo's die nu over het eiland lopen, zijn behulpzaam en niet gevaarlijk. Tenminste als je ze niet aanvalt... Beklim de staart om vanaf het hoofd weggeblazen te worden, of voer een Klombo met een Klomberry om ze spullen uit te laten niezen

Ook is de Grenade Launcher uit de kluis gehaald. Handig voor mensen die nog steeds een hekel hebben aan Tilted Towers!

Fortnite Chapter 3 is op 5 december begonnen en introduceerde een nieuwe map. Vorige week kwamen er ook al tornado's naar Fortnite.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties