Skip to main content

Fortnite voegt Thanos toe voor Avengers: Infinity War event

Is geknipt voor de taak.

Fortnite krijgt een tijdelijk evenement dat in het teken staat van Avengers: Infinity War. Het evenement start op 8 mei en heeft nog geen officiële einddatum.

Als je de komende dagen Fortnite Battle Royale speelt, dan kun je ergens op de map de Infinity Gauntlet van slechterik Thanos vinden. Zodra je de handschoen oppakt, transformeer je zelf in Thanos, compleet met superkrachten. Lees hier hoe je in Thanos verandert en de Infinity Gauntlet krijgt: Fortnite Thanos - Zo krijg de Infinity Gauntlet en Avengers skins

Bekijk op YouTube

Zo heb je onder andere de vaardigheid om vijanden en gebouwen met je vuisten te vernietigen. Je kunt ook hoog in de lucht springen en zo grote afstanden afleggen en energiestralen afvuren. Thanos heeft ook een regenerend energieschild en krijgt geen fall damage.

Een getransformeerde speler is echter niet in staat om dingen te bouwen, wapens te gebruiken of voorwerpen in te zetten. Als Thanos wordt verslagen, dan wordt de Infinity Gauntlet in een ander gedeelte van de map verstopt.

Er is meer Fortnite-gerelateerd nieuws. Zo zijn onlangs de Fortnite Season 4 Week 2 Challenges gelekt. Op de site lees je ook nog eens ons overzicht met Fortnite tips en tricks.

Read this next