Skip to main content

Fortnite Victory Crown: hoe krijg je een Victory Crown in Fortnite

Vorstelijke viering.

The Victory Crown is een nieuwe feature die is toegevoegd aan Solo, Duos, Trios en Squad matches in Fortnite Chapter 3 Season 1.

Deze kroon laat niet alleen zien hoe goed je bent in Fortnite, maar geeft je ook een flinke bonus voor het verdienen van de Chapter 3 Battle Pass skins.

Eerst moet je natuurlijk begrijpen wat een Victory Crown doet en hoe je zo'n Victory Crown in handen krijgt in Fortnite.

Op deze pagina:

Fortnite Chapter 3 Season 1 Flipped Overview TrailerBekijk op YouTube

Victory Crown in Fortnite uitgelegd

Als je een Victory Crown tijdens een Fortnite match hebt, krijg je bonus XP tijdens die match, wat perfect is voor het levelen van je Battle Pass.

Als het je lukt om een match te winnen terwijl je een Victory Crown bezit, krijg je ook een exclusieve emote waarmee je kunt zien hoeveel Crowned Victory Royales je dit seizoen hebt verdient.

De kroon verschijnt boven je materialen voor de match.

Gelukkig neemt de Victory Crown geen ruimte in beslag en als je de druk niet aan kunt, gooi je hem gewoon weer weg.

Eerst zul je hoe dan ook een Victory Crown in Fortnite moeten bemachtigen.

Hoe krijg je een Victory Crown in Fortnite

Er zijn drie manieren om een Victory Crown in Fortnite te krijgen. In de eerste methode krijg je de kroon in de match nadat je hem daadwerkelijk verdient hebt.

Om op deze manier een Victory Crown te verdienen, moet je hoog eindigen in een Solo, Dups, Trios of Squads match.

Zo hoog moet je eindigen:

  • Solo - Top vier spelers
  • Duos - Top twee teams
  • Trios - Top team
  • Squads - Top team

Als je Dups, Trios of Squads speelt krijgen alle spelers in het team een Victory Crown in hun volgende match.

Ook al heb je de vorige match niet gewonnen, als je zo hoog eindigt krijg je de Victory Crown in de volgende match die je speelt.

De tweede methode voor het vinden van een Victory Crown is door een speler te doden die er op dat moment eentje heeft.

Deze spelers hebben een vage gloed en wanneer ze een andere speler doden zie je een gouden naam verschijnen, waaraan je herkent dat ze momenteel een Victory Crown hebben. Hieraan herken je de spelers die een Victory Crown dragen en kun je ze hopelijk ook omleggen.

Zodra de speler is verslagen verschijnt de Victory Crown in de loot. Je herkent hem aan de gouden gloed.

Players met een Victory Crown gloeien goud op.

Tenslotte is het mogelijk om een Victory Crown weg te gooien als je hem niet wilt, dus het is mogelijk om een verlaten Victory Crown tegen te komen. Misschien dat een andere speler simpelweg de kroon heeft laten liggen nadat hij een Victory Crown speler heeft neergeschoten.

Dit is echter geen betrouwbare methode om een Victory Crown te krijgen, dus we raden ook aan om hier niet op te rekenen.

Als je meer wilt weten over Fortnite Chapter 3 Season 1, bezoek dan ook onze pagina's over de Battle Pass, de nieuwe map, de Foundation skin en hoe te sliden.

Read this next