Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite verwelkomt Sarah Connor en de T-800 Terminator

He's back!

Fortnite is nu te spelen met een skin van Sarah Connor en de T-800 Terminator. Dat maakt Epic Games bekend via de website.

Beide skins maken onderdeel uit van de Future War Set die te koop is in de item shop. Als je die koopt, zul je merken dat Sarah Connor volledig is uitgerust met een pantser, een zonnebril en een zwarte pet. De T-800 is dan weer een skelet van de typische Terminator uit de eerste film.

Naast skins kun je ook tal van accessoires kopen. Zo is het mogelijk om de Endoskeleton Arm van de T800 als Back Bling en het combat knife van Sarah Connor te kopen voor 1800 V-Bucks. Is dat niks voor jou, dan is kun je ook nog de HK Sky Net Uplink Back Bling en Techno-Grip Axe kopen voor 1500 V-Bucks. Wie daarnaast de Future War Set koopt, krijgt ook de Cyberdyne Salute emote. Dankzij die emote steken personages hun duim op en vliegt hun hand tegelijkertijd in brand.

Eerder introduceerde Fortnite: Chapter 2 Season 5 ook de Fortnite Predator-eindbaas, de Fortnite Master chief-skin en Fortnite God of War Kratos-skin.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties