Skip to main content

Fortnite Wolverine verslaan: Wolverine's locatie en hoe je Wolverine verslaat uitgelegd

Tijd om de mutant te verslaan.

Wolverine verslaan is de zesde Wolverine challenge in Fortnite Chapter 2 Season 4. Zodra je de challenge hebt gehaald, krijg je de mogelijkheid om de Weapon X emoticon en Wolverine banner vrij te spelen.

Tijdens de eerste challenge moest je op zoek naar mysterieuze claw marks, tijdens de tweede challenge moest je een Quinjet patrol-landingsplaats bezoeken en voor de derde challenge moest je Wolverine's Trophy in Dirty Docks vinden en voor de vierde challenge jezelf lanceren van alle Sentinel hands zonder de grond te raken. Tot slot moest je de Trask Transport Truck vinden.

Het voltooien van alle Wolverine challenges levert je de speciale Wolverine skin op in Fortnite.

Op deze pagina:

Wolverine's locatie in Fortnite uitgelegd

Wolverine is een zwervend optioneel NPC-baasgevecht in Fortnite, dat betekent dat hij dus over de Fortnite map rondloopt. Tegelijkertijd betekent dat ook dat hij niet elke match op dezelfde plek zal zijn.

De gebieden waar Wolverine rondloopt zijn Weeping Woods en Slurpy Swamp.

Hier vind je Wolverine waarschijnlijk.

Het vinden van Wolverine neemt flink wat tijd in beslag en aangezien er maar één Wolverine per match is, moet je er rekening mee houden dat een andere speler hem misschien al gedood heeft. Als dat het geval is, dan moet je stoppen en een nieuwe match beginnen.

Wolverine is niet gebonden aan een specifiek deel van Weeping Woods, dus probeer om snel een overzicht van het gebied te krijgen door een choppa te gebruiken of door snel van locatie naar locatie te gaan.

Wolverine komt soms bij deze locatie voor.

Als het om Slurpy Swamp gaat, blijft Wolverine echter liever dicht bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie zelf, dus als je hem niet kunt vinden in Weeping Woods, kijk dan even of hij in Slurpy Swamp zit.

Wolverine loopt mogelijk naar de fabriek.

We raden je aan om Wolverine aan het begin van de match te zoeken. Dan hoef je je geen zorgen te maken om de storm en hopelijk is het dan minder druk in Weeping Woods en Slurpy Swamp.

Houd er rekening mee dat je de rest van Season 4 de tijd hebt om de challenge te voltooien! Je kunt het dus altijd op een andere dag proberen.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Hoe Wolverine verslaan in Fortnite uitgelegd

Als je niet goed voorbereid bent, kan Wolverine vrij moeilijk te verslaan zijn in Fortnite.

Voordat je ook maar overweegt om achter hem aan te gaan, wil je eerst wat krachtige wapens verzamelen. Het liefste één shotgun en een volle shield.

Zodra je klaar bent, ga je richting Weeping Woods en Slurpy Swamp om Wolverine te vinden. Het is misschien een goed idee om een auto of een choppa te pakken. Daarmee kun je veel sneller de gebieden uitkammen, waardoor je je kansen om Wolverine te vinden vergroot.

Als je de mutant eenmaal hebt gevonden, zorg er dan voor dat je op een goede afstand bent voordat je de eerste aanval doet. Op deze manier kun je een flinke hoeveelheid schade aanrichten voordat Wolverine dichterbij komt en het gevecht een stuk moeilijker wordt.

Probeer van Wolverine afstand te houden .

Wij raden aan om voor deze eerste aanvallen een shotgun te gebruiken en vervolgens over te stappen op een sneller wapen, zoals een assault rifle, omdat dit je hopelijk in staat om een goede hoeveelheid schade te veroorzaken, terwijl je veilig blijft voor Wolverine's klauwen.

Op het moment dat Wolverine bij je in de buurt komt, zorg je ervoor dat je meteen begint te springen en probeert om zijn aanvallen te ontwijken, want elk van hen is vrij krachtig. Dit betekent dat, als je niet voorzichtig bent, Wolverine je gemakkelijk kan doden in een paar klappen.

Je moet in beweging blijven en blijven schieten om Wolverine te verslaan. Als je graag bouwt, probeer dan om muren te maken om zijn pad te blokkeren en jezelf een moment rust te geven, maar wees niet verbaasd als hij er in slaagt om ze heel gemakkelijk kapot te maken.

Je moet Wolverine ontwijken.

Houd er rekening mee dat je er voor moet zorgen dat je Wolverine volledig hebt verslagen om deze uitdaging te voltooien. Dus als je Wolverine eenmaal hebt neergehaald, moet je op hem blijven schieten, totdat hij dood is. Je zult dat snel willen doen, want Wolverine kan snel herstellen.

Het verslaan van Wolverine kost je waarschijnlijk een paar pogingen. Helemaal als je andere spelers tegenkomt, maar de aanhouder wint!

Het voltooien van de challenge geeft je de Wolverine skin.

Bekijk op YouTube

Als je meer wilt weten over Season 4 van Fortnite, bekijk dan onze gidsen over de Season 4 Battle Pass skins en de Wolverine challenges.

Read this next