Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Vehicle Timed Trial locaties - Race hier tegen de klok

Hier vind je alle Timed Trials in Fortnite

Een van Fortnite's Weekly Challenges is de Vehicle Timed Trials voltooien en de Vehicle Timed Trial locaties vinden.

Wanneer je dat doet, krijg je namelijk extra XP die je voor de vele Season 6 rewards kunt gebruiken. Je hebt overigens wel een battle Pass nodig om deze challenge aan te gaan.

Op deze pagina vind je:

Fortnite Vehicle Time Trials locaties

Hoewel je maar drie Vehicle Times Trials moet voltooien (niet te verwarren met soortgelijke Time Trials), zijn er in totaal wel vijf Vehicle Timed Trial locaties in Fortnite.

Fortnite Vehicle Timed Trials locations map (Season 6)

De locaties vind je hier:

Ten noorden van Junk Junction, op de heuvel bij de grote llama.

In Lazy Links, aan de noordwestelijke zijde van de nederzetting.

Ten oosten van Retail Row, net voordat het grasland in woestijn verandert.

Ten oosten van Paradise Palms, aan de noordelijke kant een ravijn.

Ten noorden van Flush Factory, bovenop de berg die daarop uitkijkt.

Heb je moeite om deze locaties te vinden? Hieronder lees je hoe Time Trials in Fortnite in het algemeen werken.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Hoe Time Trials in Fortnite werken

Voor de Fortnite Week 10 Challenges moet je het volgende doen:

  • Voltooi de Vehicle Timed Trials (3 in totaal, 10 Battle Stars)

Deze Challenge komt Season 5 Battle Pass-bezitters ongetwijfeld bekend voor. Sterker nog, ze zijn een stuk lucratiever dan voorheen. In plaats van vijf moet je er nu drie vinden, maar je krijgt er weer 10 Battle Stars voor.

De hamvraag is: hoe verdien je die Battle Stars? Verspreid over de map vind je diverse Timed Trials, die je herkent aan een soort van holografische stopwatch. Die zijn op afstand lastig te zien, maar met de bovenstaande locaties komt dat helemaal goed!

Om een Time Trial te activeren, ga je naar zo'n stopwatch en interact je ermee.

Daarmee start je direct een Time Trial. Het grote verschil is dat deze specifiek voor voertuigen zijn. Om de klus te klaren, moet je in een voertuig door de blauwe markers rijden. Het is vrij gemakkelijk. In tegenstelling tot de tijdraces die je te voet doet, komt er geen bouwen bij kijken en zijn de voertuigen snel genoeg.

Tip: activeer eerst de trial, kijk daarna hoe je moet rijden, wacht vervolgens tot de race afgelopen is en start de trial tot slot opnieuw. Op deze manier weet je precies hoe je moet rijden.

Eenmaal gedaan, zorg ervoor dat je 100 procent zeker bent dat je gefinisht bent. Om het zeker te weten, check je het beste of het totaal voltooide Challenges toegenomen is.

Mocht je moeite hebben: probeer het dan in de 50v50-modus te doen aangezien er dan minder vijanden op je huid zitten. De Vehicle Timed Trial bij Paradise Park heeft meestal voertuigen in de buurt staan. Daarmee kun je vervolgens ook naar de andere locaties rijden.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties