Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite v3.5 Content update introduceert Light Machine Gun en nieuwe 50v50 modus

Ook nieuwe personages voor Save The World.

Fortnite v3.5 Content Update is beschikbaar. De update bevat een nieuw wapen en een aangepaste modus voor Battle Royale. Save The World krijgt twee nieuwe personages en ook een nieuw wapen.

Eerst introduceert Fortnite v3.5 Content Update de Light Machine Gun of LMG. Dit nieuwe wapen bevat 100 kogels in een magazine. De LMG vuurt deze kogels op een zeer hoog tempo af. Het wapen is daarmee ideaal om tegenstanders klem te zetten achter cover terwijl je squadmates flanken.

Fortnite v3.5 Content Update komt met een LMG

Daarnaast wordt ook de 50v50 mode aangepast. De mode bevat nu twee bussen, een voor elk team. Elke speler heeft ook dubbel zoveel ammo en er spawnen veel meer resources om het gevecht nog hectischer te maken dan normaal.

Om de Content Update te vieren, krijgt iedereen van 19 april tot 22 april ook dubbele XP.

Voor Save The World zijn er nieuwe personages en ook een LMG. Om de nieuwe personages vrij te spelen, moet je wel eerst samen met Lars opnieuw de storm intrekken in 'Into the Storm: Encore'. De nieuwe characters hebben een cyberpunk-uiterlijk. De LMG is te koop in de Events Store.

De volledige patch notes lees je op de website van Epic Games.

Hulp nodig met Fornite? Lees onze Fortnite tips en tricks of onze oplossingen voor de Fortnite Weekly Challenges.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties