Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite updates - v7.40 LTM Sword Fight en vaulted Infinity Blade

Alles over de nieuwste Fortnite updates!

Fortnite is nu al maanden lang de grootste game ter wereld. Iedereen kent het, en zo goed als iedereen speelt het; zij het op pc, consoles of zelfs op je smartphone. Dat onvoorstelbare succes heeft de game niet alleen te denken aan de enorm solide gameplay en verslavende battle royale formule, maar ook aan de constante interessante updates die ontwikkelaar Epic Games blijft toevoegen.

Van nieuwe wapens en cosmetische items, tot spelmodi die maar eventjes beschikbaar zijn en zelfs drastische veranderingen aan de complete map: de constante stroom aan updates blijft Fortnite fris en verrassend houden. Hoeveel games ken jij soms die in-game raketlanceringen en EDM-concerten hebben?

In dit artikel geven we je een overzicht van alle nieuwe Fortnite updates. We vertellen je wat er wordt toegevoegd en wat er verdwijnt uit de game. Zo ben jij steeds mee met wat er gebeurt in de grootste en meest populaire battle royale game.

Fortnite update: terugkeer van de vaulted Infinity Blade en LTM Sword fight (19 februari 2019)

Hier vind je de info van de Fortnite v7.40 update, die de vaulted Infinity Blade teughaalt en de limited time mode Sword Fight toevoegt.

Terug van weggeweest in de Fortnite v7.40 update is de Infinity Blade, een wapen dat als eerbetoon dient aan de gelijknamige reeks. Vorige keer haalde Epic Games het wapen weg omdat het ongebalanceerd is, maar deze keer belooft de ontwikkelaar een meer aangename ervaring.

Je vindt de Infinite Blade in de nieuwe limited time mode (LTM) Sword Fight. Volgens Epic heb je hier een kans om in schatkisten de Blade terug te vinden. Als je op Sword Fight bent uitgekeken, kun je ook de LTM Catch uitproberen. Daarin zijn er enkel granaten en andere gooibare items beschikbaar. Klinkt als een KNALLER.

Oudere Fortnite updates

Fortnite update: Chiller Grenade en mobiele controller support (29 januari 2019)

Hier vind je de info van de Fortnite v7.30 update, die Chiller Grenades en mobiele controller support toevoegt.

De Fortnite v7.30 update voegt een zeer interessant nieuw wapen toe: de Chiller Grenade. Dit wapen geeft je tegenstanders niet enkel whiplash dankzij een fikse terugslag, maar doet ze bovendien zeven seconden lang naar achteren glijden. De granaat werkt zelfs op voertuigen en doet de wielen van de vijandige bolide bevriezen.

Nog opmerkelijker is dat je vanaf deze update ook een bluetooth controller kunt gebruiken om Fortnite op je mobiele apparaat te spelen. De Android-versie staat het gebruik van zowat alle beschikbare bluetooth-controllers toe, maar wie op iPhone en iPad speelt heeft een MFI-controller nodig.

Tot slot heeft deze update enkele wapens in de Vault gezet: de Bolt-action Sniper Rifle, de Heavy Shotgun, de SMG en de Burst Rifle. Wel terug in het aanbod is de geweldige Supressed SMG.

Sneaky Snowman en verdwijnen van Port-a-Fortress (22 januari 2019)

Hier vind je de info van de Fortnite update die de Sneaky Snowman heeft toegevoegd, maar ook de Port-a-Fortress heeft doen verdwijnen.

Het is eind januari en de kerstsfeer is compleet in Fortnite: er is in deze nieuwste patch namelijk een vermomming toegevoegd genaamd Sneaky Snowman. Wanneer je deze outfit draagt zie je er niet enkel uit als een sneeuwman om beter te blenden in de map, maar je krijgt ook extra shield. De keerzijde is echter wel dat het je niet toelaat om te schieten. Keuzes, keuzes!

Voor elk nieuw item haalt Epic er echter ook een paar weg. Deze keer moeten de Port-a-Fortress, Quad rocket Launcher en Grappler eraan geloven. Nog spijtiger is het feit dat drop rates verwisseld zijn voor small en large shields, en dat voertuigen nu minder vaak te vinden zijn op de map. Wel een lichtpunt: de Sniper Shootout limited-time mode die is toegevoegd.

Getagged als
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties