Skip to main content

Fortnite update v7.30 voegt Chiller Grenade en mobiele controller support toe

Ook nieuw wapen en TLM.

De nieuwste update van Fortnite voegt onder meer Chiller Grenades, een nieuwe Timed Limited Mode en bluetooth-ondersteuning voor je controller toe.

Dankzij update v7.30 is het nu mogelijk een controller aan je mobiele apparaat te koppelen. De Android-versie van Fortnite is compatibel met de meeste bluetooth-controllers. iOS-gebruikers hebben voor hun iPhone en iPad een MFi-controller nodig.

Met de nieuwe Chiller Grenade geef je andere spelers en voertuigen een terugslag en glijden ze met bevroren voeten danwel wielen gedurende zeven seconden door. Verder zijn de Bolt-action Sniper Rifle, Burst Rifle, Heavy Shotgun en SMG naar de Vault verplaatst, terwijl de Supressed SMG terug van weggeweest is.

Daarnaast is er een nieuwe Time Limited Mode met de naam Solid Gold. In de TLM zijn alle wapens die spawnen Legendary en zijn er meer materialen beschikbaar om ze uit te bouwen.

Verder zijn er naast de nodige bug fixes en kleine aanpassingen nog een aantal nieuwe features. Piano Keys, Music Blocks en Arctic Base Prefabs zijn aan creative toegevoegd en Save The World krijgt X-Ray Llamas.

Update v7.30 is vanaf nu te downloaden. De Fortnite Week 8 Challenges van Season 7 lees je hier.

Read this next