Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite update met auto's komt deze week uit

Joyriden naar de overwinning.

Epic Games laat weten dat de Joy Ride update voor Fortnite op woensdag 5 augustus uitkomt. Die update voegt onder andere auto's en andere voertuigen toe aan de game.

Enkele weken geleden stelde Epic Games de Joy Ride update voor Fortnite nog uit, maar morgen is het dan toch zover. Het waterpeil op de map is intussen voldoende gezakt om het rondrijden met voertuigen mogelijk te maken.

Over welke voertuigen het precies gaat, is nog niet helemaal duidelijk. Auto's lijken een logische keuze, maar posters die vandaag al in de game ophangen, insinueren dat er ook een pick-uptruck en een vrachtwagen worden toegevoegd.

Het is nog onduidelijk welke impact de voertuigen zullen hebben op de metagame van Fortnite, maar verwacht je maar aan een nieuwe manier van spelen om die Victory Royale binnen te halen. Die voertuigen zijn overigens niet de enige grote verandering in de game. Sinds vorige week heeft Fortnite met Coral Castle immers ook een eigen Atlantis.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties