Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite update 3.4 introduceert geleide raket

En speciale Paas-content.

Ontwikkelaar Epic Games meldt dat Fortnite Battle Royale update 3.4 onder andere een geleide raket toevoegt. De game krijgt ook tijdelijke content die in het teken van Pasen staat.

Zo is de granaatwerper in Fortnite tijdelijk aangepast zodat deze eieren afvuurt. Epic hint tevens naar een speciaal Paas-evenement voor de Save the World-modus. Een eerste afbeelding lijkt te suggereren dat je in de modus eieren tegen zombies moet beschermen.

De patch voegt ook een hunting rifle en een kruisboog aan Sniper Shootout toe. De Magnum is echter uit de modus verwijderd. Je kunt ook niet meer herstellen zodra je wordt uitgeschakeld in Sniper Shootout.

Update 3.4 wordt op 29 maart voor alle versies van Fortnite Battle Royale uitgebracht. Vanaf 29 maart krijgen Twitch Prime-abonnees ook een aantal exclusieve Fortnite-voorwerpen. Zo krijgen abonnees de de Instigator Pickaxe en meerdere skins.

Fortnite blijft ondertussen records vestigen. Zo heeft YouTuber elrubius een stream record met Fortnite gevestigd. Op de site lees je ook nog eens onze Fortnite Battle Royale tips en tricks.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties