Skip to main content

Fortnite Tomato throwing uitgelegd - Zo gooi je tomaten naar anderen

Geen idee waar je tomaten kan vinden in Fortnite? Wij helpen je.

Een tomaat in Fortnite gooien helpt je om één van de vele Weekly Challenges te voltooien.

Deze voltooien geeft je extra XP die je helpt om de vele Season 6 beloningen te krijgen. Onthoud wel dat je een Battle Pass moet hebben om mee te doen aan deze challenge.

Als pas begonnen bent met spelen, is het misschien een idee om onze Fortnite Battle Royale tips en tricks te lezen. Die staat vol met handige info om je op weg te helpen.

Waar vind je tomaten om te gooien in Fortnite

Tomaten (Tomatoes) zijn één van de nieuwe Toys die geïntroduceerd werden samen met de Season 6 Battle Pass.

Net zoals de Toys uit het vorige season, duurt het even voor je ze unlockt. Ze verschijnen automatisch in je inventory zodra je Tier 28 bereikt. Het duurt dus wel even voordat je hier toegang tot krijgt.

Net zoals alle andere Toys, moet je de tomaten equipen voordat je deze kan gebruiken. Ga naar je inventory, dan Emotes, en steek het dan in één van de beschikbare slots.

Wanneer je nu deze emote gebruikt in een match, zal je een tomaat gooien in de richting van waar je mikt.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Hoe raak je een speler met een Tomato in Fortnite

Dit is de specfieke opdracht die je moet uitvoeren voor deze Week 3 Challenge:

  • Raak een speler met een Tomato op minstens 15m afstand (1 totaal, 5 Battle Stars)

De Tomato unlocken en equippen is waarschijnlijk nog het moeilijkste gedeelte, aangezien een speler gooien relatief simpel is: mikken en gooien. net zoals een geweer schieten.

Het goede nieuws is dat het geen tegenstander moet zijn. Iemand in je eigen team raken werkt ook. Start dus een Fortnite match in een squad of een duo, kies een rustig stukje van de map en blijf tomaten gooien naar elkaar terwijl je verder weg stapt van elkaar. Vroeg of laat zit je op de juiste afstand en zal je de Challenge voltooien.

Als altijd solo speelt, kan je een mode spelen zoals 50v50 en zo andere spelers vinden om te raken met je tomaten. Er zal geen enkele coördinatie zijn dus waarschijnlijk houden ze geen rekening met jij die constant fruit gooit, maar op deze manier heb je tenminste geen risico als je een paar keert mist.

Je hoeft gelukkig maar één iemand te raken, dus zodra het lukt, unlockt de Challenge. Goed gedaan!

Read this next