Skip to main content

Fortnite-team loopt potentieel 3 miljoen dollar mis na beledigen Fortnite-baas

Geen slimme zet.

Een team van drie spelers werd gediskwalificeerd van de Fortnite Champion Series nadat één van de spelers Fortnite-baas Donald Mustard een agressieve tweet stuurde. Het team loopt zo de potentiële prijzenpot van 3 miljoen dollar mis.

Fortnite-speler Wrigley stuurde de volgende tweet naar Donald Mustard: "Like literally fucking k!ll your$self @DonaldMustard". Zowel de tweet als de Twitter-account van Wrigley zijn inmiddels verwijderd.

Wrigley stuurde de tweet de wereld in nadat het team zijn zesde match had gespeeld in de NA East poule van het toernooi. Het team stond onderaan de rangschikking, maar zelfs het laatste team in het toernooi krijgt prijzengeld. In de NA East poule alleen al werd er in totaal 690.000 dollar verdeeld onder de teams.

Dictate, een teamgenoot van Wrigley, deelde het nieuws van de diskwalificatie op Twitter.

Zowel Dictate als derde teamgenoot Userz proberen de beslissing van Epic Games om te keren. Dictate hoopt dat ze alsnog het prijzengeld krijgen voor hun laatste plaats in het toernooi. Userz stelt dan weer voor dat ze Wrigley vervangen door een nieuwe speler. Epic geeft voorlopig geen verdere commentaar.

Helemaal verrassend is dat niet, aangezien Dictate's smeekbede van weinig spijt betuigt.

Read this next