Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Taco Shop locaties - Hier vind je alle Taco winkels

Ariba!

De Taco Shop locaties vinden is één van Fortnite's vele Weekly Challenges.

De Challenge uitvoeren zal je extra XP geven die je dichter bij de vele Season 3 beloningen brengt. Weet wel dat je een Battle Pass moet hebben om mee te kunnen doen met deze challenge.

Als je nog maar net begonnen bent met de game, raden we je aan om onze Fortnite Battle Royale tips en tricks te lezen.

Hoe de Taco Shops in Fortnite bezoeken

Voor de Weekly Challenges van Fortnite voor Week 9 van Season 3 krijg je de volgende taak:

  • Visit different Taco Shops in a single match (3 total, 5 Battle Stars)

Verspreid over de map vind je Taco Shops. Je vindt ze in de voornaamste locaties, maar net zoals de Forbidden Dance signs zijn ze moeilijk te zien van op een afstand.

Zodra je ze gevonden hebt, moet je ze simpelweg bezoeken. Om de Challenge te voltooien moet je ze wel bezoeken in één match. Dit is een grotere uitdaging dan normaal, maar het is wel gemakkelijker om je voortgang bij te houden.

Ook moet je, zoals altijd, de match uitspelen om de challenge geldig af te maken. De match verlaten zodra je de taco shops gevonden hebt, zal dus niet werken.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Taco Shop locaties in Fortnite

Je moet er in totaal drie vinden, maar gelukkig zijn er een stuk meer in de game. Ze zijn niet gemakkelijk te zien vanuit de Battlebus, dus een kaart met al hun locaties komt hier van pas:

Zzoals de bovenstaande kaart toont, zijn ze in of dichtbij de volgende locaties:

  • Ten westen van Tilted Towers
  • Tilted Towers
  • Ten zuiden van Shifty Shafts
  • Tomato Town
  • Retail Row

We willen nog eens benadrukken dat je er drie moet bezoeken in één match. Dus welke bezoek je, als je weet dat veel andere spelers exact hetzelfde willen doen?

Tilted Towers is een beruchte hot spot, dus de taco shops aan die kant van de map ontwijken klinkt als een goed plan. Hierdoor blijven er wel maar drie locaties over, twee die dicht bij elkaar staan, en een derde bij Shifty Shafts.

Een andere strategie is kijken waar de cirkel is. Naar locaties gaan buiten de cirkel kan goed werken, aangezien bijna alle andere spelers de andere kant op lopen.

Er zijn maar een beperkt aantal locaties en iedereen wil zo snel mogelijk deze challenge uitvoeren. Elke taco shop zal dus druk bezocht zijn deze week. Je kan echter ook gewoon een weekje wachten om de challenge uit te voeren want deze blijft geldig zolang Season 3 loopt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties