Skip to main content

Fortnite Stone Heads locaties - Waar moet je zoeken en naar wat kijken ze?

Naar wat kijken de Stone Heads?

Het zoeken van Fortnite Stone Heads locaties en zoeken waar de Stone Heads naar kijken zijn twee Fortnite Weekly Challenge.

Als je de Stone Heads Challenges oplost, krijg je extra XP en Battle Stars die je gebruikt om Season 5 beloningen vrij te spelen. Denk er wel aan dat je een Battle Pass nodigt hebt om de Challenge te kunnen doen.

Nog nieuw in Fortnite en kan je nog wat hulp gebruiken? Check dan vlug ons arsenaal aan handige Fortnite tips en tricks.

Stone Heads locaties in Fortnite vinden

Voor de Fortnite Week 9 Challenges moet je de volgende opdracht voltooien:

Bekijk op YouTube
  • Bezoek verschillende Stone Heads (7 totaal, 5 Battle Stars)

(Een andere Challenge deze week is het vinden van de Fortnite Shifty Shafts Treasure Map.)

Zoals deze Challenge suggereert, liggen er op de map zeven Stone Heads verspreid. Alles wat je moet doen is dichtbij de Stone Head komen om ze bij je totaal op te tellen.

Het voordeel is dat deze Stone Heads van ver te zien zijn, dus normaal gezien kun je ze makkelijk vinden. Als je echter meteen al de locaties wilt afvinken, check je deze kaart:

Hoe zoeken waar de Fortnite Stone Heads naar kijken?

Bekijk op YouTube

Voor de Fortnite Week 6 Challenges moet je het volgende doen:

  • Zoek waar de Stone Heads naar kijken (1 totaal, 10 Battle Stars)

Over de map staan verschillende Stone Heads verspreid, 6 in totaal. Gek genoeg kijken deze allemaal in een bepaalde richting.

Een van de Stone Heads.

Als je voor elke Stone Head een lijn vanaf hun blik zou trekken, zou je zien dat deze op een bepaald punt allemaal snijden. Hier moet je beginnen zoeken.

Gelukkig hoef je dankzij deze gids niet naar alle Stone Heads te gaan en het allemaal voor jezelf uit te vogelen. Net als bij de Treasure Map Challenges kun je gewoon naar de juiste locatie gaan en meteen de oplossing grijpen.

In de sectie hieronder vind je de meteen de juiste oplossing. Als je liever zelf de juiste locatie zoekt, veel succes!

Nog een laatste tip: net als bij de andere Challenges moet je deze tijdens een match voltooien. Ga dus zo lang mogelijk vijanden uit de weg tot je de Stone Heads hebt gevonden.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Stone Heads locatie en waar je moet zoeken

Zoals we eerder al zeiden, kun je op de map zes Stone Heads vinden. Maar je moet ze niet allemaal zoeken, je kunt ook simpelweg naar de locatie gaan waar hun gezichtsvelden elkaar kruisen.

De juiste locatie vind je boven op een grassig plateau net ten zuidwesten van Salty Spring, aan de linkse kant van vierkantje F7.

De makkelijkste manier om naar de locatie waar de Stone Heads naar kijken te gaan, is door de lucht. Spring vanuit de Battle Bus meteen naar de juiste locatie en klaar is kees. Of je kunt natuurlijk beneden aan het plateau een ramp naar boven bouwen.

Een duidelijker beeld van de locatie uit de lucht:

De specifieke locatie van je boven op het grassige heuveltje, zoals je op deze screenshot ziet:

Veel succes met het vinden van de Stone Heads locaties en waar je moet precies moet zoeken. Als je hiermee klaar bent staan er natuurlijk nog andere Fortnite Challenges op je te wachten!

Read this next