Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Season 3: Campfires bij Camp Cod locaties uitgelegd

Waar vind je de drie campfires van Camp Cod.

Het aansteken van de drie campfires in Camp Cod is een van de weekly challenges die je kunt voltooien in Fortnite Chapter 2 Season 3.

De challenge dwingt je om naar de meest zuidelijke kant van de Fortnite map te gaan en daar hout te verzamelen en de opdrachten te volbrengen, zorg er dus voor dat je je pickaxe bij de hand hebt.

Bij het voltooien van de challenge krijg je wat XP en dat helpt je om de rangen van de Season 3 Battle Pass te beklimmen en nieuwe skins te ontgrendelen.

Op deze pagina:

Camp Cod locatie in Fortnite

Camp Cod is een van de plekken op de Fortnite map die de laatste weken langzaam naar het oppervlak kwam na het wegstromen van het overstromingswater. Je kunt Camp Cod vinden in kwadrant G8 op een klein eiland dat via een brug verbonden is met het hoofdeiland van Fortnite.

De locatie van Camp Cod in Fortnite.

Hier kun je de de drie campfires van Camp Cod vinden:

De locaties van de campfires in Camp Cod in Fortnite

Je vindt de campfires op verschillende locaties die verspreid liggen over Camp Cod en hoewel we er maar drie konden oplijsten, kan het zijn dat er toch meer zijn in het gebied. Je kunt de challenge gelukkig ook voltooien door hetzelfde campfire drie keer na elkaar aan te steken en daarom is het niet nodig om alle opgelijste campfires afzonderlijk te bezoeken.

Het is echter wel belangrijk dat je eerst wat hout verzamelt van bomen die in Camp Cod staan, want zonder dat hout is het onmogelijk om de campfires aan te steken en de challenge te voltooien.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Campfires locaties in Fortnite uitgelegd

Het eerste dat je moet doen nadat je landt in Camp Cod in Fortnite is je pickaxe gebruiken om hout van bomen te verzamelen. Vervolgens gebruik je dat hout om de campfires aan te steken en daarom kun je zonder hout de challenge niet voltooien.

Het is aangeraden om in totaal 90 wood te verzamelen om de drie campfires aan te steken. Om elk campfire aan te steken, heb je immers 30 wood nodig.

Bovenaanzicht van Camp Cod.

Het is erg belangrijk om te weten dat je deze challenge kunt voltooien door hetzelfde campfire drie keer achter elkaar aan te steken. Omdat er nog andere spelers in het gebied zijn, geven we je de locaties van drie campfires mee zodat je alternatieven hebt. Het is mogelijk dat er in het gebied nog onontdekte campfires zijn en daarom is het belangrijk om te allen tijde goed rond te kijken.

De eerste campfire dat je wil bezoeken, bevindt zich ongeveer in het midden van Camp Cod island oftewel een beetje naar het noorden van het meest centrale kruispunt van het eiland.

Omdat er vlakbij dat punt veel bomen staan, waarbij je hout kunt sprokkelen, is het een goed idee om daar te beginnen.

Om het tweede campfire te vinden, moet je naar het omheinde gebouw aan de meest oostelijke rand van het eiland gaan. Daar ga je naar het meest zuidelijke hek van het gebouw en daar vlakbij vind je de tweede campfire.

De derde en laatste campfire vind je aan de dokken van Camp Cod.

Om dat te vinden, moet je in de meest oostelijke richting van de tweede campfire lopen en ofwel het hek kapot maken of erover springen. Vervolgens neem je de trappen naar het laagste niveau van de dokken en ga naar je links.

Daar staat een stenen container en daarin kun je het laatste kampvuur aansteken.

Cover image for YouTube videoLet's Play Fortnite Chapter 2 Season 3 Duos - EPIC SHARK FAILS?

Als je graag meer wilt weten over Fornite of het laatste nieuwe seizoen van Fortnite, dan raden we je om onze gids over de Season 3 Battle Pass skin te raadplegen of te kijken naar onze gidsen over andere uitdagingen, zoals het vinden van de Balls of Yarn in de Catty Corner, het verzamelen van de Floating Rings in Weeping Woods of het voltooien van de Coral Buddies secret quest.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties