Skip to main content

Fortnite - Spy Probes locaties: waar Spy Probes zetten in Fortnite uitgelegd

Spionnenwerk.

Spy Probes zetten is de zesde en laatste Week 9 legendary quest in Fortnite Chapter 2 Season 7.

Net zoals in de voorbije weken moet je voor deze quests de volledige Fortnite map verkennen om een payphone te vinden. Vervolgens krijg je de opdracht om met een Detector een Alien Billboard te breken in dezelfde match, resources te verzamelen in Holly Hatchery, Trespassers te elimineren en een Bioscanner te zetten in eenn Alien Biome.

Dit is een eenvoudige challenge, maar de exacte locaties zijn over de hele map verspreid. Gelukkig moet je maar drie Spy Probes zetten, dus als je onze guide gebruikt duurt het niet zo heel lang om deze opdracht te voltooien.

Door deze challenge te voltooien krijg je 30.000 XP, wat je helpt om meer Battle Stars te unlocken voor de Season 7 battle pass.

Fortnite Chapter 2 - Season 7 Battle Pass TrailerBekijk op YouTube

Waar Spy Probes zetten in Fortnite uitgelegd

Er zijn in totaal acht verschillende plekken aan de westelijke en zuidelijke randen van de Fortnite map. Onthou dat je maar drie Spy Probes moet plaatsen, dus je kunt je locatie kiezen afhankelijk van waar je land vanaf de battle bus.

Je vindt de locaties hier:

De eerste vind je ten zuidoosten van Defiant Fish, namelijk de IO Base waar Rick Sanchez zich bevindt.

Je vindt er nog eentje ten noordoosten van Hydro 16, net naast de weg voor je de brug op stapt.

Sluit je de brug die naar het zuiden gaat, dan zie je nog een plekje naast het gebouw met de verkoopautomaat. Je vindt het vlak voor de klif op het hogere terrein aan de rechterkant.

Tot slot is er een derde plekje in het zuidelijke huis van dit gebied. Je kunt een Bioscanner plaatsen aan de andere kant van het achterhek aan de rechterkant van het huis.

Bleef naar het zuiden gaan om nog een plekje te vinden aan de linkerkant van het grote huis, naast het besneeuwde terrein op de kaart.

Moest je in de buurt zijn van Weeping Woods, dan kan je ook een Spy Probe zetten bij de grote rots, ten zuidwesten van de twee huizen in het centrum en ten noordoosten van de brug.

Er is nog een plekje ten oosten van de fabriek die in het zuidoosten van Slurpy Swamp ligt. Van op de Spy Probe locatie kan je de fabriek zelf ook zien liggen.

Ten laatste is er nog een Spy Probe locatie in Flopper Pond, net ten zuiden van de vijver.

En dat is alles! Er zijn verschillende opties, maar vergeet niet dat je maar drie Spy Probes moet zetten. Ga dus gewoon naar de plaatsen die het dichtst bij je liggen om deze opdracht snel uit te voeren.

Dat zijn alle challenges voor deze week; tot de volgende keer!

Als je meer wil weten over Fortnite Season 7, dan vind je deze guides over de Battle Pass en legendary quests misschien ook wel interessant.

Read this next