Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Snobby Shores Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Waar Treasure Map in Snobby Shores zoeken?

De Fortnite Snobby Shores Treasure Map vinden is een van de vele Week 5 Season 5 Challenges die je moet voltooien.

Door de uitdaging te voltooien krijg je extra XP om de beloningen van Season 5 vrij te spelen. Hier moet je wel een Battle Pass voor hebben. Anders kun je niet met de Challenges meedoen.

Heb je Fortnite nog niet zo vaak gespeeld en wil je die Victory Royale halen? Check dan zeker ook onze uitgebreide Fortnite tips.

Hoe werkt de Snobby Shores Treasure Map?

Een van de Fortnite Week 5 Challenges is de volgende:

  • Volg de Treasure Map in Snobby Shores (1 totaal, 10 Battle Stars)

In Snobby Shores ligt een schatkaart verborgen. Deze leidt je naar een geheime locatie, waar je de reward voor deze Challenge kunt oppikken. Enkel spelers met een Battle Pass kunnen deze map zien, dus zorg ervoor dat je in het bezit bent van een Battle Pass.

Je kunt eerst deze Treasure Map zoeken, of je kunt meteen naar de locatie van de schat gaan. Het is maar wat je liever wilt doen.

Net zoals bij de andere Challenges moet je dit tijdens een match doen. Je kunt namelijk niet de map betreden zonder het tegen andere spelers op te nemen.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Snobby Shores Treasure Map locatie

Snobby Shores zit aan de westkust van het eiland. Maar waarom zou je daar naartoe willen gaan als je gelijk naar de schat kunt gaan?

De schat is niet heel erg ver weg. De schat bevindt zich namelijk ten noorden van Haunted Hills. Specifieker, op de grens van kwadrant B2 en B3.

De schat ligt bovenop een huis in de noordoostelijke hoek van de nederzetting.

We raden je aan om vanuit de Battle Bus naar de schat te glijden. Zo hoef je niks te bouwen en bespaar je waardevolle tijd. Wees je wel bewust van spelers die hetzelfde proberen te doen.

Het huis bevindt zich naast een ietwat grotere kerk:

De schat komt tevoorschijn wanneer je in de buurt bent. Druk gewoon op de juiste knop om de treasure op te rapen en de Challenge te voltooien.

Als je de match vroegtijdig verlaat, telt je voortgang in deze Challenge niet mee. Speel de match dus uit.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties