Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite: Slurp Bouncer Mushrooms locatie en hoe shield krijgen door te bouncen uitgelegd

Magic shrooms.

Extra schild krijgen door te springen op Slurp Bouncher mushrooms is één van de eerste Weekly Challenges uitgebracht tijdens Fortnite Chapter 3 Season 3.

Officieel heet deze challenge in Fortnite 'Gain shield by bouncing on Slurp Bouncer mushrooms' in het Engels. Slurp Bouncer mushrooms zijn nieuw in Fortnite Season 3 en groeien in het nieuwe westelijke gedeelte van de Fortnite map.

Aangezien Slurp Bouncer Mushrooms een nieuwe toevoeging zijn weet je misschien de Slurp Bouncer mushroom locaties nog niet. Daarom helpen we je met deze pagina om deze challenge te voltooien. Door dit te doen krijg je 15.000 XP als beloning, wat je een heel eind op weg helpt met de Battle Pass.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Slurp Bouncer mushroom locaties in Fortnite

Slurp Bouncer mushrooms kunnen gevonden worden in het nieuwe bos in het westen van de Fortnite map. Dit bos omvat Reality Falls en Greasy Grove. Gelukkig blijven de Slurp Bouncher mushrooms steeds op dezelfde locatie en verhuizen ze niet wanneer je een nieuwe match start.

Slurp Bouncer mushrooms kan je vinden op deze locatie

Als je Slurp Bouncer mushrooms aan het zoeken bent, kijk dan uit naar de paddestoelen met een lichtblauwe gloed. Dit zijn de paddestoelen die je zoekt!

Een goede plek om Slurp Bouncer Mushrooms te vinden.

Als het vinden van Slurp Bouncer mushrooms niet wil lukken, probeer dan eens te kijken tussen de groep van grote paddestoelen aan de westelijke zijde van de map. We hebben er aardig wat gevonden in het westen van Reality Falls.

Hoe krijg je shield door te springen op Slurp Bauncher mushrooms in Fortnite

Wanneer je een Slurp Bouncer Mushrrom gevonden hebt in Fortnite, dan zal je nog wat shield moeten krijgen ervan. Gelukkig is dit vrij gemakkelijk om te doen.

Het enige wat je moet doen is op de paddestoel springen. Je zal als een trampoline hoger springen als gevolg, en tegelijk krijg je ook extra shield. Dat betekent dat je niet alleen wat extra defense krijgt, maar dat je met zo'n Slurp Bouncer Mushroom ook sneller aan een vijandige speler kunt ontsnappen.

Soms groeien Slurp Bouncer Mushrooms op hellingen.

Je moet maar op één Slurp Bouncer Mushroom springen om deze Fortnite Weekly Challenge te voltooien.

Het is belangrijk om te onthouden dat als een Slurp Bouncer Mushroom niet gloeit, je er ook geen shield van zult krijgen als je erop springt. Deze paddestoelen vullen wel weer aan na een tijd, dus je kan even wachten in de buurt.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties