Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Sith Holocron locatie in de Rave Cave

Dew it.

Ontdekken waar de Sith Holocron locatie is in de Rave Cave en het openen van shipping boxes om deze Sith Holocron te vinden zijn onderdelen van Deel 4 van de Vibin' quests in Fortnite Chapter 3 Season 3.

Je moet alles tot en met Deel 3 van de voorgaande Vibin' challenges in Fortnite hebben gedaan om Deel 4 en deze specifieke opdrachten vrij te spelen..

Het vinden van de Sith Holocron in de Rave Cave en het openen van de shipping boxes om het te vinden, levert je samen 14.000 XP op. Die XP helpt je dan weer bij het ontgrendelen van de nieuwe Battle Pass skins.

Op deze pagina:

Sith Holocron locatie in de Rave Cave in Fortnite

Nadat je verbinding met de Device Uplink hebt gemaakt voor dit laatste onderdeel van Deel 4 van de Vibin' challenges, krijg je de opdracht om een Sith Holocron te vinden in de nabijgelegen Rave Cave.

Rave Cave is een groot gebied, maar gelukkig kun je de Sith Holocron vinden een relatief gemakkelijk te bereiken locatie. Om de Sith Holocron in de Rave Cave te vinden, ga je naar de laagste verdieping, vlakbij het water in het midden.

Ga naar de laagste verdieping van de Rave Cave om de Sith Holocron te vinden.

Je hebt de opdracht voltooid als je dicht genoeg bij de Sith Holocron komt, die bevindt zich achter de halfgeopende luiken naast de trappen in het midden van de Rave Cave.

Zo open je shipping boxes open om de Sith Holocron te vinden in Fortnite

Wanneer je gearriveerd bent in de kamer waar je de Sith Holocron kunt vinden, dan is het doel van het volgende onderdeel van de quest om shipping boxes open te breken en de Sith Holocron te vinden.

Slide of kruip onder de metalen luiken om de kamer met de shipping boxes te betreden. Dit zijn de bruine kratten die zijn gemarkeerd op je minimap en HUD. Om de Sith Holocron te vinden, gebruik je jouw harvesting tool op alle shipping boxes tot je een klein rood item vinden in een van de dozen. We vonden de onze in een krat aan de linkerkant van de kamer maar dit kan ook willekeurig zijn.

Nadat je de correcte shipping box hebt opengewrikt en de Sith Holocron hebt opgepakt, krijg je 7.000 XP voor het voltooien van de taak en nog eens 36.000 XP voor het volbrengen van dit laatste onderdeel van Deel 4 van de Vibin' quests.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen rond de Battle Pass, de Indiana Jones skin, hoe je op dieren rijdt en de vindplaatsen van Reality Seeds.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties