Skip to main content

Fortnite Sheet Music en Piano locaties - Waar in Pleasant Park en Retail Row Music en Pianos vinden

Hier vind je de Sheet Music en Pianos in Pleasant Park en Retail Row.

Het vinden van Sheet Music en Piano locaties in Pleasant Park en Retail Row is een van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges, die je in verschillende Stages moet voltooien.

Voor het voltooien van deze opdracht krijg je extra XP die je gebruikt om Season 6 beloningen vrij te spelen. Om dit te doen, moet je wel een Battle Pass hebben.

Nog nieuw in Fortnite? Geen nood, lees snel onze handige Fortnite tips en tricks om snel beter te worden!

Op deze pagina:

Fortnite Sheet Music en Piano locaties overzicht en hoe op Piano spelen

Voor de Fortnite Week 6 Challenges moet je de volgende opdracht in deze volgorde voltooien:

  • 1. Vind de Sheet Music in Pleasant Park (1 totaal, 1 Battle Star)
  • 2. Speel de Sheet Music op de Piano bij Pleasant Park (1 totaal, 2 Battle Stars)
  • 3. Vind de Sheet Music in Retail Row (1 totaal, 1 Battle Star)
  • 4. Speel de Sheet Music op de Piano bij Retail Row (1 totaal, 2 Battle Stars)

Een overzicht van alle locaties:

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat je deze Challenges niet in een match moet voltooien. En in tegenstelling tot vele andere Challenges hoef je deze ook maar een keer te voltooien. Je kunt per match wel maar een Stage van de Challenge voltooien.

Ten tweede, het is vrij lastig om muziek op deze gigantische piano's te spelen. Daarom geven we eerst hierover wat extra uitleg.

Hoe de Sheet Music op de Piano spelen:

Om de Sheet Music op de piano te spelen, moet je op het juiste moment op de juiste toets springen. Je moet bovendien de melodie spelen die op de Sheet Music is uitgeschreven.

Als je echter meteen naar de Piano gaat, voordat je de Sheet Music hebt gevonden, zal er geen muziek op de stand te zien zijn en weet je dus ook niet in welke volgorde je op welke toetsen moet springen.

Tenslotte moet je ook rekening houden met andere spelers. Als je vrienden of tegenstanders op een toets springen wordt deze ook geregistreerd. Dus ze kunnen je melodie helemaal verpesten, waardoor je opnieuw moet beginnen. Anderzijds kun je deze streek natuurlijk ook zelf bij andere spelers uithalen en wees er maar zeker van dat de piano's de komende tijd een goede plaats zijn om makkelijk kills te scoren.

Ok, nu je weet hoe je muziek moet spelen, vertellen we je wat meer details over de exacte locaties van de Sheet Music en Pianos.

Fortnite Pleasant Park Sheet Music en Pleasant Park Piano vinden

De eerste twee Stages van die Challenge spelen zich in Pleasant Park af. Je moet de Pleasant Park Sheet Music vinden en vervolgens de melodie op de Pleasant Park Piano spelen.

1. Pleasant Park Sheet Music locatie

De Pleasant Park Sheet Music vind je in een huis in de noordoostelijke hoek van het van dorp. Het huis dat je zoekt valt meteen op door zijn griezelige versieringen en de gigantisch spin in de voortuin.

De muziek ligt in de linkse kamer, nadat je door een aantal deuren bent gegaan.

Vervolgens moet je de Pleasant Park Piano vinden.

2. Pleasant Park Piano locatie

De Pleasant Park Piano vind je vlakbij, maar zoals we al eerder zeiden is het dus noodzakelijk dat je in een vorige match eerst de Pleasant Park Sheet Music hebt gevonden.

Je vindt de piano vlakbij de top van de berg net ten westen van Pleasant Park. Dus net links van het dorp als je op de map kijkt.

De volgorde van de toetsen waar je op moet springen is: C, E, G, E, C.

Denk eraan dat alle inputs op de Piano gelden. Dus het is verstandig om de Challenge pas te voltooien wanneer er zo weinig mogelijk andere spelers in de buurt zijn. Als je de melodie correct hebt gespeeld, hoor je de melodie opnieuw en krijg je een bericht dat je de Stage hebt voltooid.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Fortnite Retail Row Sheet Music en Retail Row Piano vinden

De twee volgende Stages van de Challenge spelen zich in Retail Row af. Hier moet je de Retail Row Sheet Music en Retail Row Piano vinden.

3. Retail Row Sheet Music locatie

De Retail Row Sheet Music vind je in de McGufin's boekenwinkel. Je vindt deze winkel in het oosten van het gebied. Het is grote zwarte gebouw op de map.

De muziek vind je in de linkse kamer, tussen de boekenplanken.

Vervolgens moet je de Retail Row Piano vlakbij vinden en de melodie correct spelen.

4. Retail Row Piano locatie

De Retail Row Piano ligt opnieuw vlakbij, maar denk er opnieuw aan dat je eerst in een vorige match de Retail Row Sheet Music moet oppikken voor je naar de piano gaat.

De Piano vind boven op de heuvel net ten zuidoosten van Retail Row, meteen ten oosten van de grote Corrupted Area vlakbij.

De combinatie van de toetsen waar je op moet springen is nu wat langer: A, E, F, A, E, C, A.

Denk er opnieuw aan dat alle inputs gelden. Dus kom een keertje terug als de Piano verlaten is of knal gewoon iedereen af en bespeel in alle rust de piano. Als je de melodie correct hebt gespeeld, speelt de piano de muziek voor je terug en krijg je het bericht dat je de Challenge hebt voltooid.

Klaar met deze Challenge? Geen nood, er zijn nog een heleboel andere Fortnite Challenges om te voltooien!

Read this next