Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Season 4 introduceert nieuwe regio Hop Rocks

UPDATE: map en patch notes onthuld.

UPDATE: De nieuwe map van Fortnite Season 4 is nu officieel onthuld. Op de map is onder andere een enorm krater te zien op de plek waar vroeger Dusty Depot was. De krater heet nu Dusty Divot.

In de patch notes van Fortnite update 4.0 staat verder dat je elke spray of emote in je bezit tijdens een match kunt gebruiken. Eerder was er nog een limiet van zes emotes en sprays. Je kunt nu ook gebouwen op het starteiland vernietigen.

De Save The World mode heeft nu een Blockuster event waarin je de neergestorte komeet onderzoekt en superhelden rekruteert. Het evenement introduceert verder de Nevermore class en acht Shadow Ops heroes.

Vijanden laten middels de update bouwmaterialen, blauwdrukken, ingrediënten en ammunities vallen als ze worden verslagen. Mini-bosses laten soms Legendary loot vallen, afhankelijk van de moelijkheidsgraad van de missie.


Oorspronkelijk bericht: Fortnite Season 4 arriveert vandaag in de nasleep van de crash van de komeet. Waar eerder alles erop wees dat Tilted Towers van de kaart zou verdwijnen, blijkt Dusty Depot nu vervangen te zijn door een nieuwe regio.

Wanneer je in Fortnite de krater van de komeet bezoekt, kom je terecht in een nieuwe regio genaamd 'Hop Rocks'. Dit gebied ligt vol met lichtgevende stenen. Door een steen op te eten krijg je de mogelijkheid om te zweven als een superheld.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


De servers van Fortnite zijn nog maar net terug online na onderhoud. Epic heeft ook nog geen officiële patch notes doorgegeven. Het is dus nog even wachten tot we zeker weten wat er nog allemaal nieuw is in Fornite. De cinematische intro van Fortnite Season 4 is al wel beschikbaar.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties