Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Season 3 start met totaal veranderde map

En Jason Momoa doet mee.

Het Fortnite event The Device heeft de game voorgoed veranderd. Dat blijkt nu Fortnite Season 3 is gestart met een nieuwe map die voor de helft is overstroomd.

De overstroming betekent dat verschillende locaties op het eiland zijn verdwenen. Andere nieuwe gebieden kun je nu dan weer voor de eerste keer verkennen.

Enkele van die gebieden zijn The Authority, een centraal fort dat de Agency vervangt, en Catty Corner rechtsonderaan de map. Slurpy Swamp en The Rig zijn vervangen door kleine dorpen waar overlevers van de overstroming verzameld zijn.

Water is dus het thema van Fortnite Season 3 en Epic speelt er slim op in door een rolletje te geven aan Jason Momoa die Aquaman speelt in de trailer.

Ook nieuw in Fortnite Season 3: haaien waar je op mee kunt liften. Daarnaast toont de nieuwe trailer ook dat er later in het seizoen normale auto's en vrachtwagens komen. We vermoeden dan ook dat het waterpeil momenteel op zijn hoogste punt staat en dat het water wekelijks zal dalen tijdens Season 3. Zo komen er steeds meer nieuwe locaties tevoorschijn.

Er zijn ook terug NPC's aanwezig op de map waar je tegen kunt vechten. Zij heten de Marauders en vervangen de Henchmen uit Season 2. Verder zijn er nieuwe wapens, zoals een flare gun, en ook een aantal oude bekenden zoals de Chug Jug.

Last but not least, er is uiteraardook een nieuwe battle pass waarin je een robot versie van Meowscles kunt verdienen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties