Skip to main content

Fortnite Season 3 Floating Rings in Pleasant Park locaties uitgelegd

Waar vind je de floating rings verborgen in Pleasant Park?

De Floating Ring vinden in Pleasant Park is één van de weekly challenges die je kan doen in Fortnite Chapter 2 Season 3.

Net zoals de challenge van vorige week waarbij je Like the previous Floating Rings in Lazy Lake moest vinden, is het voldoende om deze zwevende ring aan te raken.

Als je deze challenge voltooid, dan krijg je een hoop XP als beloning, waarmee je weer wat vooruitgang maakt in de Season 3 Battle Pass en nieuwe skins unlockt.

Inhoudsopgave:

Fortnite Pleasant Park Floating Ring locaties op de map

Pleasant Park is één van de gebieden die hard geraakt werd tijdens de overstroming van de Fortnite map. Delen van deze locatie die je vroeger vaak bezocht, zijn nu verloren onder het waterpeil.

De locaties van de Floating Rings in Pleasant Park op de kaart aangeduid.

Zoals gewoonlijk zijn de Floating Rings verspreid over verschillende locaties in Pleasant Park. Gelukkig zijn de ringen echter ook altijd dichtbij de zip lines te vinden, waardoor je snel kunt ontsnappen als je een andere speler ziet.

In deze gids bespreken we maar vier Floating Ring locaties, dus wees niet verrast als je nog Floating Rings op andere locaties in Pleasant Park tegenkomt. Vergeet niet dat je de Floating Ring moet aanraken om deze challenge te voltooien!


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Fortnite Floating Ring in Pleasant Park locaties uitgelegd

Je moet maar één van deze Floating Rings aanraken om de challenge te voltooien, maar we geven je vier locaties zodat je toch zeker een plan B (of C, of D) hebt als je een andere speler ziet of de storm roet in het eten gooit.

Eén Floating Ring kan je vinden in vakje D3 op de map, op het stukje land dat de restanten bevat van de zuidelijke weg die uit Pleasant Park leidt.

De Floating Ring kan gevonden worden bij een boot en een zip line paal.

Een andere Floating Ring kan je vinden bovenaan de windmolen in het oostelijke deel van Pleasant Park.

Deze plek kan je gemakkelijk bereiken door recht uit de Battle Bus daar te landen, of door te reizen via de zip lines die verspreid staan over Pleasant Park.

Er is een tweede windmolen aan de noordelijke rand van Pleasant Park en, net zoals de vorige windmolen, ook kan je een Floating Ring bovenaan vinden.

Ook deze Floating Ring kan je gemakkelijk bereiken door de zip lines te gebruiken die alle windmolens met elkaar verbinden, of door rechtstreeks van de Battle Bus naar hier te vliegen.

De laatste Floating Ring kan gevonden worden in de westelijke heuvels van vakje D2, vlak naast een zip line.

Veel succes met het voltooien van deze challenge en, opnieuw: je moet de Floating Ring aanraken om de challenge te voltooien.

Bekijk op YouTube

Kijk hier voor meer Fortnite Season 3 Challenges!

Read this next