Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Season 3: Floating Rings in Weeping Woods uitgelegd

Waar vind je de floating rings verborgen in Weeping Woods?

Het vinden van vijf Floating Rings in Weeping Woods is een van de weekly challenges tijdens Fortnite Chapter 2 Season 3.

Net zoals bij de vorige floating rings challenges bij Lazy Lake en Pleasant Park, hoef je simpelweg alleen de floating rings aan te raken om ze te verzamelen.

Voor het voltooien van de challenge krijg je XP, waardoor je gemakkelijker de rangen van de Season 3 Battle Pass beklimt en nieuwe skins vrijspeelt.

Op deze pagina:

Fortnite Weeping Woods Floating Ring locaties

Omdat het overstromingswater de afgelopen weken langzaam van de Fortnite map wegloopt, is Weeping Woods weer op zijn gebruikelijke plek in kwadrant C5 en D5 teruggekeerd.

Floating Ring locaties in Weeping Woods.

De Floating Rings zijn te vinden op verschillende locaties in Weeping Woods. Al die ringen zijn te vinden bovenop bomen, wat betekent dat je dus wat bouwmaterialen moet verzamelen als je de ringen wil bereiken.

Je kunt de challenge ook over meerdere potjes uitsmeren, wat dus betekent dat je een ring kunt pakken en daarna op de winst kunt focussen.

Hoewel we voor deze gids alleen de locaties van vijf Floating Rings hebben beschreven, kunnen er nog anderen zijn die we niet hebben genoemd. Onthoud gewoon - wanneer je een Floating Ring vindt, moet je hem aanraken, anders telt die niet mee voor de challenge.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Fortnite Floating Rings bij Weeping Woods locatie uitgelegd

Je moet in totaal vijf Floating Rings in Weeping Woods aanraken om de challenge in Fortnite te voltooien. Houd alleen rekening met andere spelers.

Het is ook belangrijk te zeggen dat er een aantal Floating Rings zijn die we niet benoemen, dus maak je geen zorgen als je eentje ziet die we niet behandelen.

Je vindt de eerste Floating Ring bovenop een boom in D5. Om specifiek te zijn, de derde boom ten zuiden van de brug richting Salty Springs.

Als je van plan bent om alle vijf Floating Rings in een potje te verzamelen, raden we je aan om in ieder geval wat bouwmaterialen van de omliggende bomen te verzamelen.

De tweede Floating Ring vind je ten zuiden van de eerste ring en zit tegenover het kleine gebouw aan de rand van D5.

De derde Floating Ring bevindt zich in kwadrant D6 bovenop een boom die ongeveer in het midden van de bovenste helft van dit gedeelte van de map staat.

Als je vanuit het zuidwesten vanuit je positie bovenop de boom met de derde Floating Ring kijkt, kun je een boom naast een kleine heuvel zien staan.

Bovenop die boom vind je de vierde Floating Ring; je kunt je geluk beproeven door naar deze boom te glijden. Anders moet je een reeks platformen en trappen maken om er te komen.

De vijfde en laatste Floating Ring zit bovenop een boom in kwadrant D6, net ten zuidwesten van het de grot in Weeping Woods.

Succes met het vinden van de Floating Rings en vergeet niet dat je de ringen moet aanraken om de challenge te voltooien.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties