Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Season 3: De tank volgooien bij Catty Corner uitgelegd

Tijd om de tank helemaal vol te gooien.

Tanken bij het Catty Corner tankstation is een van de weekly challenges voor Fortnite Season 3 dat je aanmoedigt om de nieuwe auto's en tankstations te gebruiken.

Je bent tijdens Season 3 waarschijnlijk al een paar keer bij Catty Corner geweest voor de vault en om Balls of Yarn te vinden, dus het kan een populair gebied zijn.

Het voltooien van de challenge levert wat XP op, die je helpt om de rangen van de Season 3 battle pass te beklimmen en om zo skins vrij te spelen.

Op deze pagina:

Catty Corner locatie in Fortnite

Catty Corner is een van de nieuwe locaties die sinds de overstroming op de Fortnite map voorkomt. Je vindt de locatie in kwadrant G7, ten zuiden van Retail Row en zuidoosten van Lazy Lake.

De locatie van Catty Corner in Fortnite.

Er loopt een weg dwars door Catty Corner, waardoor de locatie in tweeën is gesplitst. Het tankstation zit in de zuidelijke helft van het gebied. Je moet op je hoede blijven in Catty Corner, want er zijn een aantal vijandelijke NPC's.

Door de vault is het ook nog een populaire locatie voor spelers, die naar betere wapens en loot zoeken.

Het tankstation zit in de zuidelijke helft van Catty Corner.

Voordat je de challenge kunt voltooien, moet je eerst een auto vinden.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Zo gooi je je voertuig vol bij Catty Corner in Fortnite

Voordat je naar het Catty Corner tankstation in Fortnite gaat, raden we je aan om een vermomming aan te doen door naar de telefooncel te gaan, die tegenover het tankstation staat. Dat weerhoudt de NPC's ervan om je aan te vallen, waardoor je ongestoord door het gebied kunt lopen. Je bent echter nog steeds zichtbaar voor andere spelers.

Gebruik de telefooncel om jezelf te vermommen.

Ga met je vermomming naar het tankstation en zoek naar een auto die nog brandstof moet hebben. Als er geen voertuig staat, kun je naar het noorden gaan richting Retail Row en een van de auto's die op straat staan meenemen.

Hopelijk staat er een auto bij het tankstation van Catty Corner.

Vervolgens wil je een van de pompen gebruiken en, met een mondstuk in de hand, kun je beginnen met het vullen van de gastank van de auto.

Gooi de tank vol!

Blijf doorgaan totdat de tank vol is, maar wees voorbereid om jezelf tegen andere spelers en vijandige NPC's te verdedigen.

Als de tank vol genoeg is, krijg je een bevestiging dat je de challenge met succes hebt gehaald en daarmee dus de XP-beloning krijgt.

Heel veel succes met het voltooien van de challenge.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties