Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Season 3: Coral Buddies quest locatie uitgelegd

Help de Coral Buddies met het opbouwen van hun beschaving.

Hoewel de Coral Buddies de overstroming van de Fortnite map hebben overleefd, deed hun huis dat helaas niet. Nu moeten ze hun beschaving herbouwen en met je hulp kunnen ze hun weg vinden door de verschillende tijdperken.

Net zoals de oorlog tussen de beren en de kabouters in het afgelopen seizoen, is de Coral Buddies quest een geheime challenge. Dat houdt in dat je het nooit in de lijst met uitdagingen in het Battle Pass-scherm terug zal zien, maar dat je na het voltooien ervan nog steeds een beloning ontvangt.

In ruil voor je hulp aan de Coral Buddies krijg je XP voor je Fortnite Season 3 battle pass.

Op deze pagina:

Coral Buddies geheime quest in Fortnite uitgelegd

De Coral Buddies zijn een groep bewuste blobs, waarvan sommige koralen uit hun hoofd laten groeien. Ze leven langs de kustlijn van het eiland in Fortnite. Bovendien kunnen de Coral Buddies structuren en zeilboten bouwen - plus feesten door middel van zang en dans.

De Coral Buddies quest is een geheime quest die de wezens volgt tijdens het opnieuw opbouwen van hun beschaving na de overstroming van de Fortnite map.

Omdat de quest geheim is, zal je die nooit in de lijst met challenges tegenkomen. Dat houdt dus in dat je het eiland van de Coral Buddies moet bezoeken om te kijken of ze je hulp nodig hebben. Je wordt immers met een flinke portie XP beloond.

De quest heeft ook een aantal fasen en als je er een mist, kun je die specifieke fase nooit voltooien. In plaats daarvan kun je alleen de momenteel beschikbare fases voltooien. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld de Wood Age quest hebt gemist, dat je alleen de Stone Age quest kunt voltooien.

De Coral Buddies hebben schijnbaar ook een soort van religie.

De progressie van de Coral Buddies lijkt te zijn gekoppeld aan de fase van de Fortnite map.

De quests kwamen voor het eerst voor op 30 juni, toen de Fortnite map de eerste update sinds de release van Chapter 2 Season 3 kreeg. Tijdens die fase zaten de Coral Buddies in de Wood Age.

De beschaving ging op 21 juli naar de Stone Age, toen de kaart - na het teruglopende water - zijn tweede update van het seizoen ontving.

Daardoor kunnen we aannemen dat de Coral Buddies quest iedere update verder gaat, totdat de quest uiteindelijk voltooid is.

Hier vind je de Coral Buddies in Fortnite

Voordat je de Coral Buddies kunt helpen, moet je natuurlijk wel weten waar je ze op de map kunt vinden.

Gelukkig hebben ze gekozen voor een nogal afgelegen eiland in kwadrant B1, dat ten noorden van Sharky Shell en ten westen van de vuurtoren ligt. Dat eiland is zelfs zo veilig dat het niet echt op de kaart voorkomt.

De locatie van de Coral Buddies.

De makkelijkste manier om het eiland te vinden, is door gelijk uit de Battle Bus met je glider naar B1 te gaan. Daardoor zie je het meeste van je omgeving, waardoor je het eiland makkelijker kunt spotten.

Ga in de lucht richting Sharky Shell. Hopelijk zie je dan het eiland van de Coral Buddies ten noorden van dat herkenningspunt.

Nu moet je alleen nog veilig landen en de overgebleven Coral Buddies helpen.

Stone age quest voor de Coral Buddies in Fortnite

Momenteel leven de Coral Buddies in de Stone Age van hun opkomende beschaving in Fortnite.

Om de Coral Buddies de kunst van het steenbewerken te leren, moet je 300 Stone van de omliggende rotsen verzamelen.

Zodra je dat aantal hebt bereikt, keer je terug naar de Coral Buddies en help je hen hun piramide te bouwen.

In ruil daarvoor, krijg je 25.000 XP.

De vorige quests voor de Coral Buddies in Fortnite

De Wood Age quest voor de Coral Buddies is misschien voorbij, maar toen het gebeurde, waren de Coral Buddies te vinden op een kleine houten structuur op hun eiland.

Om de Coral Buddies te helpen, moest je 100 hout van de omliggende bomen verzamelen. Wanneer je het hout doneerde, kreeg je 25.000 XP.

Met dank aan InTheLittleWood via YouTube voor de beelden van de Wood Age quest.

Hongerig naar meer info over Fortnite Season 3? Er zijn nog andere challenges zoals de Catty Corner Vault openen en we hebben ook een overzicht van alle Season 3 Battle Pass skins die je kan krijgen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties