Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Season 3: Balls of Yarn bij Catty Corner locaties uitgelegd

Waar je de Balls of Yarn bij Catty Corner vindt.

Het vinden van drie Balls of Yarn bij Catty Corner is een van de weekly challenges in Fortnite Chapter 2 Season 3.

De challenge brengt je weer naar Catty Corner, waar je ook op zoek moet naar de Catty Corner Vault.

Met het voltooien van de challenge krijg je XP en dat is vooral handig voor de Season 3 Battle Pass en het vrijspelen van nieuwe skins.

Op deze pagina:

Catty Corner locatie in Fortnite uitgelegd

Catty Corner is een van de nieuwe locaties die sinds de overstroming op de Fortnite map voorkomt. Je vindt de locatie in kwadrant G7, ten zuiden van Retail Row en zuidoosten van Lazy Lake.

Ball of Yarn locaties.

Balls of Yarn kun je in verschillende locaties in Catty Corner vinden, maar je hoeft maar drie te vinden om de challenge te voltooien.

Pas echter op, want Catty Corner is niet alleen een populaire locatie vanwege de vault, maar er zijn ook aggresieve NPCs.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Balls of Yarn locatie in Fortnite uitgelegd

Voor de challenge moet je in totaal drie Balls of Yarn vinden. Er zijn misschien meer Balls of Yarn in Fortnite verstopt, maar je hoeft alleen onderstaande Balls of Yarn te vinden.

Houd er rekening mee dat je andere spelers in de gaten moet houden, evenals de spionnen die zich nog altijd in Catty Corner verstopt hebben.

De eerste Ball of Yarn die je moet verzamelen, vind je op een platform te westen van het hoofdgebied van Catty Corner.

Idealiter zou je direct na het springen uit de Battle Bus op dat platform moeten landen, want op die manier hoef je geen tijd te verspillen aan het bouwen van een trap.

De tweede Ball of Yarn kun je voor het Catty Corner Gas Station-trappenhuis vinden. In het zuidelijke deel van kwadrant G7.

De derde en laatste Ball of Yarn vind je in de kamer boven de Catty Corner Gas Station. Om in die kamer te komen moet je een vermomming bij de dichtstbijzijnde telefooncel een vermomming aandoen of een henchman scannen. Of als je echt haast hebt, kun je natuurlijk de muur kapotslaan.

Vergeet niet om een vermomming te pakken

Succes met het voltooien van de challenge en onthoud dat je de Balls of Yarn moet onderzoeken om de uitdaging te voltooien.

Hongerig naar meer info over Fortnite Season 3? Er zijn nog andere challenges zoals de Deadpool floaties vinden bij de Yacht en we hebben ook een overzicht van alle Season 3 Battle Pass skins die je kan krijgen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties