Skip to main content

Fortnite Score baskets op verschillende hoops - Alle basketbalvelden locaties

Slamdunk deze Fortnite challenge!

De Fortnite Score baskets op verschillende hoops is een van de vele Week 2 Challenges die je moet voltooien.

Wanneer je deze Challenge voltooit krijg je XP waarmee je de vele Fortnite Seizoen 5 beloningen kunt ontgrendelen. Let er wel op dat je de nieuwste Battle Pass nodig hebt om deze uitdaging te ondergaan.

Ben je nog niet zo bekend met Fortnite? Check dan zeker ook onze uitgebreide Fortnite tips om je eerste Victory Royale snel te scoren!

Bekijk op YouTube

Hoe score je baskets op verschillende hoops?

Eén van de Fortnite Week 2 Challenges is de volgende:

  • Score a basket on different hoops (5 totaal, 5 Battle Stars)

Een andere Challenge deze week is om te zoeken tussen de Fortnite Oasis, Rock Archway en Dinosaurs locaties.

.

Om deze Challenge te voltooien, moet je eerst de basketbal equipen in de emote slot uit je locker. Deze is beschikbaar zodra je tier 13 bereiekt op de season 5 Battle Pass. Je kan deze dan in-game gebruiken net zoals je een emote gebruikt.

Belangrijk om te weten is dat je vijf keer moet scoren. Hiervoor zal je naar vijf verschillende basketbalvelden moeten gaan. Het telt niet als je twee keer scoort op hetzelfde veld, ook al zijn de baskets aan verschillende kanten van het veld.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Fortnite baskets scoren - alle basketbalveld locaties

Er zijn in totaal negen basketbalveld locaties die al gevonden zijn op de Fortnite map. Vijf op het westelijke deel, eentje in het midden, en drie in het oosten.

Alle baskets op de Fortnite map.

Om effectief te scoren, heb je de meeste kans op succes als je net over de middellijn staat of net buiten de middencirkel. Mik op de rand van de basket en een klein beetje naar rechts. Om je een idee te geven: zo sta je ongeveer negen à tien meter van het doel af.

Je kan baskets vinden op de volgende locaties:

  • Er is een basket aan de oostelijke zijde van Junk Junction, in het noordwesten van de map. Om te scoren stonden wij rechts naast het hoopje rommel.
  • Het volgende basketbalveld is op Snobby Shores, in de tuin van het tweede huis als je uit het noorden komt. Hier stonden we op de rand van de middencirkel.
  • Er is nog een veld ten westen van het gebied zonder naam, met het zaalvoetbalveld. Om te scoren stonden we in het achterste gedeelte van de middencirkel.
  • Je kan nog een basketbalveld vinden op een verhoogd platform in het noordwesten van Tilted Towers. Scoren deden wij door in het achterste gedeelte van de middencirkel te staan.
  • Er is ook een basket in het noordoosten van Greasy Grove. Wij stonden hier buiten de middencirkel, ver van de basket.
  • Op de berg ten zuiden van Salty Springs staat er een huis. Ten westen van dit huis vind je een basketbalveld met één hoepel.
  • Ten zuiden van Retail Row staat er nog een veld. Sta net buiten de middencirkel aan de verste kant van de hoepel om te scoren.
  • Er is een eenzame hoepel ten oosten van Retail Row in het picknick gebied.
  • In het noordoosten van Paradise Palms kan je nog een hoepel vinden

Net als met andere Challenges moet je dit voltooien terwijl je matches speelt (je kunt de map niet op zonder andere spelers), dus je moet gevechten ontwijken terwijl je de locatie probeert te vinden. Als je de match vroegtijdig verlaat, telt je voortgang in deze Challenge niet mee. Speel de match dus uit.

Read this next