Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Scarecrow, Pink Hotrod en Big Screen locaties - Waar moet je zoeken?

Week 2 Treasure Hunt.

Als onderdeel van de Fortnite Week 2 Challenges moet je een schat tussen een Scarecrow, Pink Hotrod en Big Screen zoeken. Op deze pagina leggen we je precies uit op welke locaties je alles kunt vinden.

Net als bij de andere Challenges krijg je voor deze ook XP waarmee je Season 4 rewards kunt vrijspelen. Denk er wel aan dat je natuurlijk over een Battle Pass moet beschikken.

Begin je nog maar net Fortnite te spelen? Lees dan ook even onze uitgebreide Fortnite tips om snel je eerste overwinning te scoren.

Wat betekent een Scarecrow, Pink Hotrod en Big Screen in Fornite?

Voor de Week 2 Challenges, krijg je de volgende opdracht voorgeschoteld:

  • Zoek tussen een Scarecrow, Pink Hotrod, en een Big Screen (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Een andere opdracht deze week is het zoeken van Fortnite Film Camera Dans locaties.)

Concreet betekent dit dat je een vogelverschrikker, roze auto en een groot scherm ergens op de map moet zoeken. Maar waarom?

Wel, ergens in het midden tussen de objecten vind je een schat. Eens je dichtbij de juiste locatie bent, verschijnt de schat automatisch en hoef je enkel maar op de juiste knop te duwen om deze te ontvangen. De Challenge is nu voltooid.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Scarecrow, Pink Hotrod, en Big Screen locaties

De locatie van de schat vind je net ten oosten van Risky Reels (een nieuwe locatie die bij de Season 4 map update werd toegevoegd) in vak H2:

Specifiek moet je een heuveltjes zoeken tussen Risky Reels en een huis verderop. Je ziet hier drie bomen. Land ten noordoosten van deze bomen om de schat te vinden.

Zoek de juiste locatie en de schat komt tevoorschijn. Hier zie je ze, met in het westen Risky Reels:

En vanuit een andere hoek, met nu het huis in het oosten:

Pik de schat op door op de juiste knop te duwen en de Challenge is voltooid.

Net als bij alle andere Challenges kun je deze enkel tijdens een match voltooien. Ontwijk dus even je tegenstanders en los snel deze zoektocht op.

Denk er ook aan dat je de match moet voltooien door te sterven of te winnen. Als je de match zelf stopt, telt de Challenge niet als voltooid.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties