Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Salty Springs Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Waar Treasure Map in Salty Springs zoeken?

Het vinden van de Fortnite Salty Springs Treasure Map is een van de Week 3 Weekly Challenges.

Als je de Salty Springs schatkist hebt gevonden, wordt je met extra XP beloond (die je kunt gebruiken om Season 4 rewards vrij te spelen). Denk er ook aan dat je een Battle Pass nodig hebt om deze Challenge te voltooien.

Nog nieuw in Fortnite en zin je eerste Victory Royale te scoren? Lees dan zeker onze handige verzameling aan Fortnite tips.

Hoe werkt de Salty Springs Treasure Map?

Een van de Fortnite Week 3 Challenges is de volgende:

  • Volg de Salty Springs Treasure Map (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Een andere Challenge deze week draait rond het vinden van 10 Fortnite Rubber Duckies locaties.)

In Salty Springs vind je een map die je de weg naar een verborgen schat wijst. Enkel spelers die over een Battle Pass beschikken, kunnen de map zien. De Treasure Map toont het volgende diagram die je naar de schat wijst.

Maar, je kunt deze schat gewoon overslaan en meteen naar de locatie van de schat gaan. Verder op deze pagina vind je de locatie van de Salty Springs schat zelf.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Salty Springs Treasure Map locatie

Salty Springs vind je in het midden van map, ten zuiden van Dusty Divot. Hier vind je de Treasure Map, maar om meteen de schat te vinden, heb je de map niet nodig.

Of je nu eerst de map zoekt of niet, je bestemming blijft het zelfde. Helemaal in het oosten van de map, ten noorden van Moisty Mire, vind je een kronkelende raceparcours:

Land ten zuiden van deze plaats. Het raceparcours lijkt op een spiraal en je moet voor het 'midden' van de spiraal in het zuiden mikken en naar het noordoosten kijken.

Gebruik de banden om de juiste locatie te vinden. Als je op de juiste plaats bent, verschijnt de Treasure vanzelf. Druk op de juiste knop om de schat op te rapen.

Je kunt Challenge enkel voltooien tijdens een match, aangezien je de map niet in je eentje kunt starten. Ontwijk dus zo lang mogelijk gevechten, tot je de schat hebt opgepikt.

Denk eraan dat je een match moet voltooien om de Challenge te voltooien. Als je de match verlaat voor je sterft of wint, moet je Challenge opnieuw doen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties