Skip to main content

Fortnite - Safe locaties: Zo open je de safes voor de week 6 challenge uitgelegd

Kluisje gekraakt.

Het openen van drie safes is een van de weekly challenges die je in Fortnite Chapter 2 Season 6 kunt voltooien.

Het probleem is echter de lage spawn rate van de safes, waardoor ze vrij lastig te vinden zijn, en daarom is het een goed idee om te weten waar de safe spawn-locaties zijn.

Het voltooien van de challenge geeft je 24k XP, waarmee je gemakkelijker de Season 6 Battle Pass skins vrijspeelt.

Op deze pagina:

Fortnite Zero Crisis Finale Live Event GameplayBekijk op YouTube

Het openen van safes in Fortnite uitgelegd

Safes zijn te vinden op specifieke locaties op de Fortnite map en wanneer je ze opent, vallen er 150 gold bars uit.

Bij het zoeken naar safes is het belangrijk om te onthouden dat ze geen gegarandeerde spawn rate hebben. Dat betekent dat wanneer je een locatie bezoekt waar in een voorgaande match een safe is verschenen, deze keer de kans bestaat dat er niet een safe staat.

Net als bij kisten kunnen safes maar een keer per match geopend worden door een speler.

Daarom is de 'Open safes (3)' challenge nogal uitdagend. Ons advies is om een locatie te kiezen met meerdere spawnpunten voor safes, snel rond te kijken en, als er geen safes zijn, gewoon weer met de match bezig te gaan.

Je hebt de rest van Season 6 om de challenge te voltooien. Je komt dus zeker drie safes tegen als je gewoon Fortnite speelt. Als je echt wat advies wilt over enkele veilige locaties, ga dan naar de volgende sectie.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Safe locaties in Fortnite uitgelegd

Hier zijn de belangrijkste mogelijke locaties van safes op de Fortnite map:

Het is mogelijk om safes op deze locaties te vinden.

Op een aantal van deze locaties, waaronder Craggy Cliffs, Dirty Docks, Holly Hedges en Sweaty Sands, zijn meerdere safes verborgen. De beste plek om naar safes te zoeken in deze gebieden is binnen gebouwen - of het nu een huis of een kantoor is.

Aangezien safes in Fortnite momenteel een lage spawn rate hebben, raden we je aan om een van deze locaties te bezoeken als je de 'Open safes (3)' challenge wilt voltooien, omdat je dan een grotere kans hebt om daadwerkelijk een safe te vinden.

Het is belangrijk om te weten dat, alleen omdat daar een groot aantal spawnpunten zijn, dat nog geen garantie is dat er ook daadwerkelijk een safe spawnt. Er bestaat ook nog de mogelijkheid dat nog andere spelers zijn die ook op zoek zijn naar safes.

Voor meer informatie over Fortnite Season 6, bekijk dan onze pagina's over de Battle Pass, raptors, het maken van een Hunter's Cloak en het vinden van golden artefacts.

Read this next