Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Ripsaw Launcher vinden en Timber Pines omhakken

Zo gebruik je de Ripsaw Launcher op Timber Pines om de challenge van Week 4 te voltooien.

Timber Pines omhakken met een Ripsaw Launcher is een van de Week 4 challenges in Fortnite Chapter 3 Season 3.

Om deze opdracht te voltooien moet je eerst weten waar je een Ripsaw Launcher kunt vinden, om vervolgens vijf specifieke boomsoorten om te kunnen zagen met je nieuwe wapen.

Het voltooien van deze taak levert je 15.000 XP op. Die XP zal je helpen om nieuwe Battle Pass skins te ontgrendelen.

Op deze pagina:

Ripsaw Launcher locaties in Fortnite uitgelegd

Net zoals bij andere loot, kun je Ripsaw Launchers op de grond, in kisten en via Supply Drops vinden.

Zelfs met hun verhoogde vindkans tot en met 5 juli, nemen je kansen om er een te vinden daardoor toch een beetje af. Om de kans dat je een Ripsaw Launcher vindt te verhogen, raden we je aan om naar een specifieke plek op de Fortnite map te gaan..

Een plek waar je bijna altijd een Ripsaw Launcher in Fortnite kunt vinden, is bij de Chop Shop workshop in het noordoosten van Logjam Lotus te gaan.

Dat gebouw is vlakbij een aanlegplaats voor boten en aan de muren van dat gebouw hangen er verschillende Ripsaw Launchers. Aangezien er hier redelijk wat Ripsaw Launchers te vinden zijn, is het zeer onwaarschijnlijk dat ze allemaal weg zijn als je deze plek later in de match bezoekt.

Je kunt een Ripsaw Launcher vinden in de Chop Shop in het noordoosten van de Logjam Lotus.

Zo hak je Timber Pines om met een Ripsaw Launcher in Fortnite

Voor deze Week 4 challenge raden we je aan om een Ripsaw Launcher te gaan halen bij de hierboven genoemde Chop Shop te gaan halen. Daarmee spaar je erg veel tijd uit bij je zoektocht naar Timber Pines.

Wat zijn Timber Pines? Dat zijn de erg hoge bomen in en rond de noordwestelijke hoek van de Fortnite map. Dankzij hun grootte en licht bruine stammen kun je ze gemakkelijk van elkaar onderscheiden. Je vindt ze nergens anders op de map.

Zorg ervoor dat je de enkel de hoge bomen met een lichtbruine stam omhakt.

Als je naar Chop Shop bent gegaan voor een Ripsaw Launcher, ga dan gewoon terug naar buiten en ga op zoek naar de hoogste boom die je rond het gebouw kunt vinden. Wie de Ripsaw Launcher ergens anders vandaan haalde, zet best een markering bij de Logjam Lotus, of het omliggende gebied, en zal snel veel Timber Pines tegenkomen.

Wie een Timber Pine ziet, mikt net zoals bij andere geweren met de Ripsaw Launcher richt je naar de boom en houdt je de knop enkele seconden ingedrukt, alvorens te vuren. Daarmee laad je de Ripsaw Launcher op en geef je hem genoeg kracht om de Timber Pine om te hakken.

Houd de schietknop ingedrukt om de Ripsaw Launcher op te laden en de Timber Pine om te zagen.

Wanneer je vijf van deze grote bomen hebt omgehakt, dan krijg je 15.000 XP die je kunt gebruiken voor de huidige Battle Pass

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen rond de Vibin' quests, hoe je op dieren rijdt en de vindplaatsen van Reality Seeds.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties