Skip to main content

Fortnite - Rift Tour poster locaties: Interactie met de Rift Tour posters uitgelegd

Er komt iets groots aan.

Interactie met de Rift Tour posters is een van de eerste Rift Tour quests in Fortnite Chapter 2 Season 7.

In voorbereiding naar een driedaags concert van 6 tot 8 augustus, komen er steeds meer nieuwe quests tevoorschijn onder de Rift Tour premisse.

Voor deze quest moet je interacteren met de Rift Tour posters verspreid over vijf belangrijke locaties op de battle royale map.

Het voltooien van deze challenge geeft je geen XP om meer Battle Stars voor de Season 7 battle pass te unlocken. In plaats daarvan ontvang je een unieke Rift Tour themaspray voor je verzameling.

Op deze pagina:

Fortnite Chapter 2 - Season 7 Battle Pass TrailerBekijk op YouTube

Interactie met de Rift Tour posters in Fortnite in een oogopslag

Allereerst, een van de quests vraagt je om de datum te bewaren in de Rift Tour tab en een match te spelen. Ga daarvoor naar het tabblad in het hoofdmenu en kies de datum die het beste bij jouw regio past. Als je dat hebt gedaan, kun je nu je gang gaan en een match spelen om beide quests tegelijk te voltooien.

Er zijn in totaal vijf locaties om uit te kiezen: Lazy Lake, Misty Meadows, Believer Beach, Retail Row en Risky Reels.

Je vindt ze op de locaties in een oogopslag hieronder:

Nu is het tijd om de exacte locatie van vier van de locaties te benoemem, die je moeten helpen om de quest zo snel mogelijk af te ronden.

Believer Beach Rift Tour poster locaties in Fortnite uitgelegd

Laten we met Believer Beach starten. Er zijn vaak veel spelers in dit gebied, maar gelukkig zijn de posters zelf zowat overal verspreid.

We vonden Rift Tour posters aan de rechterkant van het cirkelvormige gebied, dicht bij waar de weg naar de pier begint. Ze hangen aan de muren aan weerszijden van de deur van een winkel.

Het huis aan de linkerkant (als je de onderste weg volgt) had ook posters aan de muur, vlak naast de houten trap die naar het dak leidt.

Risky Reels Rift Tour poster locaties in Fortnite uitgelegd

Op naar Risky Reels. Voor het geval je het niet weet, dit is een klein gebied ten westen van Corny Complex, waardoor het makkelijk te missen is.

Zodra je aankomt, ga dan naar het hek ten noorden van het gebied. Je ziet daar verschillende posters, dus maak je keuze.

Lazy Lake Rift Tour poster locaties in Fortnite uitgelegd

We gaan verder naar Lazy Lake. Dit is eveneens een populaire plek en je komt er dus zeker andere spelers tegen. Hoewel we de vorige locaties aanraden voor een sneller proces, ben je misschien wel in de buurt van Lazy Lake.

Als dat het geval is, hoef je je geen zorgen te maken. We weten immers waar je onmiddellijk naartoe moet. Je vindt een poster in de buiteneethoek nabij het centrum van Lazy Lake.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Misty Meadows Rift Tour poster locaties in Fortnite uitgelegd

Als je toevallig in de buurt van Misty Meadows bent, hebben we ook daar wat aanwijzingen voor. Het is een andere populaire locatie, maar de poster is vrij afgelegen, dus misschien heb je geluk en kom je geen andere spelers tegen.

Er is een poster tussen het tweede en derde huis aan de oostkant van Misty Meadows, net links van de hoofdweg.

Dat is alles! Er zijn genoeg andere opties, maar vergeet niet dat je maar met één poster hoeft te interacteren.

De spray die je voor deze quest krijgt.

Als je deze quest hebt voltooid, kun je een Alien Hologram Pad gebruiken op de top van een Party UFO om een andere Rift Tour themaprijs te winnen.

Als je meer over het nieuwe seizoen wilt weten, bezoek dan onze pagina's over Battle Pass skins en map veranderingen.

Read this next