Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Retail Row Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Goed kijken.

Deze week verschijnt er een nieuwe massive Battle Star op het eiland van Fornite en om deze te vinden moet je de Retail Row Treasure Map vinden en op schattenjacht gaan.

De Retail Row Treasure Map challenge maakt deel uit van de Fortnite Week 7 Challenges, die je -net als elke week- extra Battle Stars en XP opleveren.

Waar is de Retail Row Treasure Map locatie van de schat?

Om de challenge te beginnen moet je eerste in Retail Row de volgende map vinden:

Van deze map kun je makkelijk afleiden dat de schat zich ergens in de Wailing Woods bevindt.

Denk er ook aan dat je eigenlijk niet eens de treasure map in Retail Row moet hebben om de schat te vinden. Ga dus meteen naar Wailing Woods. Je kunt er zelfs meteen aan het begin van een match landen.

De locatie die je zoekt bevindt zich in het midden van Wailing Woods, in een grote open plek. Vlakbij de zuidwestelijke kant van het doolhof. Deze map van True North Gaming geeft de locatie precies aan:

Land daar en kijk naar het noorden. De Batte Star ligt vlakbij.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Als deel van de Week 7 Challenges zitten er ook kabouters in de game verstopt. Elders op site vind je deze Fortnite Hidden Gnomes locaties.

Speel je Fornite op mobiel? Al deze challenges zijn precies hetzelfde over alle platformen heen, dus ook gewoon in de iOS-versie van Fortnite. Al je progressie wordt dus tussen de verschillende platformen gedeeld.

Epic Games heeft ook net Vending Machines in de game geïntroduceerd. De Fortnite Vending Machine locaties vind je eveneens elders op de site.

Denk er ook aan dat alle challenges van de vorige weken ook nog actief zijn, dus je hebt nog voldoende tijd om bijvoorbeeld de Summit Mountain Peaks of Metal Bridge, Three Billboards en Crashed Bus locaties vinden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties