Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Relic Shard locaties en waar je de Relic Shard kunt attunen

Tijd voor wat archeologie!

Het opgraven van zandhopen om de het Relic Shard te vinden en het afstemmen van een Relic Shard maken deel uit van de vijfde set van de Vibin’ quests in Fortnite Chapter 3 Season 3.

Om in dezelfde lijn te blijven van de Indiana Jones skin die vorige week aan Fortnite werd toegevoegd, moet je voor deze challenge ook wat archeologisch werk op het eiland verrichten.

Omdat deze challenge is onderverdeeld in vier delen, krijg je er 28.000 XP voor als je ze voltooit. Die XP zal je helpen om nieuwe Battle Pass skins te ontgrendelen.

Op deze pagina:

Waar vind je Relic Shard locaties in Fortnite

Om te kunnen starten met deze Fortnite quest, moet je eerst in de Shuffled Shrines verbinding maken met een Device Uplink.

Hier moet je van start gaan met deze Vibin' quest.

Nadien krijg je de opdracht om de Relic Shard op te graven, maar gelukkig liggen de mogelijke locaties waar je een Relic Shard vindt dicht bij elkaar. Ga naar de hoek in het noordoosten van de Shuffled Shrines - vlakbij de paden - om ze te vinden.

Hier graaf je een Relic Shard op.

Wanneer je daar arriveert, zie je een put met zandhopen in - drie aan de oostelijke zijde, twee aan de zijde in het westen en eentje net onder de berg met hout.

Om een Relic Shard op te graven, moet je de zandhopen raken met ofwel je harvesting tool of een wapen. We vonden het Relic Shard in een zandhoop onder de brug, maar dat was ook de laatste hoop die we checkten, dus waarschijnlijk moet jij ze ook allemaal kapotmaken.

Het opgraven van de Relic Shard zorgt ervoor dat je erg gemakkelijk de derde stap van deze quest kunt voltooien - een Relic Shard verzamelen. Nu is de tijd gekomen om deze Relic Shard te attunen.

Waar moet je het Relic Shard attunen in Fortnite

Om het Relic Shard af te stemmen, moet je naar het rotspunt in de woestijn gaan, recht tegenover de Reality Tree. Deze plek ligt in het zuidwesten van de Rocky Reels.

Hier moet je het Relic Shard attunen.

Klim omhoog met een zipline en laat je vervolgens vallen op het lagere gedeelte. Tegen de rotswand zie je een pedestal. Zodra je die ziet weet je dat je op het juiste punt bent.

Het enige dat je nu nog moet doen is interacteren met de pedestal om de Relic Shard te attunen en deze Vibin’ quest te voltooien! Bij de volgende quest moet je pijpleidingen blokkeren.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen rond de Battle Pass, de Indiana Jones skin, hoe je op dieren rijdt, de vindplaats van de Ripsaw Launcher en hoe je de secret door in de Shuffled Shrines kunt vinden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties