Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - Raptor locaties: Hoe een dinosaurus temmen uitgelegd

Wie wil nou niet een dinosaurus als vriend?

Raptors zijn het eerste ras dinosaurussen die in Fortnite voorkomen.

Season 6 introduceerde meerdere wilde dieren, waaronder kippen en wolven, en nu, in lijn met het thema van het seizoen, heb je de mogelijkheid om een van de coolste dinosaurussen te temmen.

Pas echter op, raptors zijn gevaarlijke dieren en als je niet voorbereid bent wanneer je een raptor tegenkomt, probeert hij je te doden.

Op deze pagina:

Zero Crisis Story Cinematic for Fortnite Chapter 2 Season 6Bekijk op YouTube

Raptors en raptor locaties in Fortnite uitgelegd

Raptors zijn een nieuwe toevoeging aan de wilde dieren die je op het eiland van Fortnite tegenkomt.

De dinosaurussen zwerven op het eiland rond, alleen of in kleine groepjes van twee of drie.

Wees echter voorzichtig als je bij een raptor in de buurt komt, want ze hebben de mogelijkheid om je in drie klappen te doden en hun snelheid maakt ontsnappen moeilijk. Gelukkig heb je de kans om, net als bij zwijnen en wolven, raptors te temmen als je de juiste uitrusting hebt.

Raptors komen vooral bij de meer bergachtige gebieden van de Fortnite map voor. We troffen een enkele raptor bij de heuvels ten westen van Lazy Lake aan en een troep raptors die langs de voet van de berg bij Retail Row patrouilleerden.

Je vindt raptors in heuvelachtige gebieden van de map.

Luister goed naar de geluiden om je heen als je naar een raptor zoekt. Als er eentje in de buurt is, hoor je een soort tjilpend, klikkend geluid, dat aangeeft dat er tenminste een raptor in de buurt is. Het lijkt op een zachtere versie van de geluiden die raptors maken in de originele Jurassic Park film.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Zo tem je een raptor in Fortnite

Als je een raptor wilt temmen, moet je eerst een Hunter's Cloak maken.

Als je de cloak draagt, heb je de mogelijkheid om elke raptor die je tegenkomt te temmen door gewoon ernaartoe te lopen en ze te temmen als dat gevraagd wordt.

Houd er rekening mee - als je geen Hunter's Cloak draagt, zijn de raptors alles behalve vriendelijk.

Nadat je een raptor hebt getemd, volgt hij je over de map en valt iedereen aan die je aanvalt.

In vergelijking met de wolven of zwijnen, zijn raptors snelle sprinters, waardoor ze de ideale metgezel zijn tijdens je reis over het eiland. Het duurt even totdat ze je volgen, maar ze zijn snel en hebben ook de mogelijkheid om te zwemmen.

Raptors maken ook muren kapot die in de weg staan en jagen op kippen in de buurt en eten de resten op, wat stiekem vermakelijk is.

Sorry, kleine kip.

Als je meer wilt leren over Fortnite Season 6, bekijk dan onze gidsen over het Season 6 Battle Pass en golden artifact locaties.

Read this next