Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Radar Sign locaties - Hoe snelheid van 27 of meer halen bij de Radar Signs

Alle Fortnite Radar Signs op een rij.

Het vinden van Fortnite Radar Sign locaties en er een snelheid van 27 of boven registreren is een van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges.

Als je deze Radar Signs hebt gevonden en de snelheid hebt bereikt, krijg je extra XP die je gebruikt om de Season 6 beloningen vrij te spelen. Denk er wel aan dat je een Battle Pass moet hebben om aan deze Challenge deel te nemen.

Ben je nog nieuw en heb je nog geen Victory Royale gescoord? Check dan snel onze Fortnite tips voor je verder gaat.

Op deze pagina:

Fortnite Radar Sign locatie

In totaal moet je vijf Radar Sign locaties vinden. Hier zijn zes Radar Signs die we hebben gevonden, genoeg dus om de Challenge te voltooien:

Fortnite Radar Sign locaties map

Meer specifiek vind je een Radar Sign op de volgende locaties:

Ten westen van Lazy Links, op de weg die naar het zuidwesten gaat, in vakje E3:

Tussen Tilted Towers en Pleasant Park, op de weg naar het zuidoosten, boven in vakje D5:

Ten zuiden van Tomato Temple, op de weg die noordelijke naar Tomato Temple leidt, in vakje G4:

Ten westen van Salty Springs, op de weg naar het noorden naar vakje E7:

Zuidwesten van Paradise Palms, op de weg die van het westen naar het oosten in vakje H9 gaat:

Zuidwesten van Paradise Palms race track, op de weg die zuidelijk naar Paradise Palms gaat, in vakje I7:Hoe snelheid van 27 of meer voor de Radar Signs halen in Fortnite

Een van de Fortnite Week 5 Challenges is de volgende:

  • Registreer een snelheid van 27 of meer op een Radar Sign (5 totaal, 5 Battle Stars)

Op de map vind je verschillende Radar Signs. Deze zijn vergelijkbaar met de Flaming Loops,want je hebt voor beide een Golf Cart of ATK nodig. We leggen uit hoe de Challenge werkt:

De Radar Sign locaties zijn niet makkelijk te vinden, maar daar hebben we boven in dit artikel een handige map voor. Je moet dus enkel nog een ATK vinden. Deze vind je op willekeurige plaatsen, maar meestal vind je er dichter bij specifieke plaatsen zoals Lazy Links, de woestijn race track en Paradise Palms. Vooral het grote gebouw ten oosten van de race track herbergt meestal enkele Golf Carts.

Om de Challenge te voltooien moet je simpelweg voorbij de Radar Signs rijden, met een snelheid van 27 mijlen per uur of sneller. Dit is niet erg moeilijk, want de topsnelheid van de ATK is hoger. Benader de Radar Sign trouwens langs de kant van de display, zo kun je zien hoe snel je gaat.

Zoals bij alle Fortnite Challenges moet je de match wel voltooien om je voortgang op te slaan. Verlaat de game dus niet vroegtijdig of je kunt opnieuw beginnen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties