Skip to main content

Fortnite - Predator's Apartment-locatie: Zo vind je Predators appartement uitgelegd

Tijd om naar huis te gaan!

Het vinden van Predator's apartment in Fortnite geeft je de mogelijkheid om de speciale, Bio-Helment Online, ingebouwde emote voor de Predator-skin vrij te spelen.

Voordat je naar Predator's apartment gaat, moet je de Predator-skin vrijspelen, door de Predator te verslaan.

Zodra je dat gedaan hebt, rust je je nieuwe Predator-skin uit en duik je in een match, zodat je deze challenge kunt voltooien.

Op deze pagina:

Fortnite - Zo vind je Predator's apartmentBekijk op YouTube

Predator's apartment-locatie in Fortnite in een oogopslag

Als je Predator's apartment wilt vinden, moet je richting Hunter's Haven gaan, gelegen aan de zuidelijke rand van de woestijn in het midden van de Fortnite map.

De locatie van Hunter's Haven in Fortnite.

Het is belangrijk om te weten dat je de challenge alleen kunt doen als je de Predator-skin gebruikt, die speel je vrij door in Fortnite de Predator te verslaan! Zodra je de Predator-skin hebt, kun je de challenge gemakkelijk voltooien.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Zo vind je Predator's apartment in Fortnite uitgelegd

Predator's apartment bevindt zich in Hunter's Haven op de Fortnite map. Om precies te zijn, Predator's apartment is het huis in de noordoostelijke hoek van Hunter's Haven.

De locatie van Predator's apartment in Hunter's Haven.

De makkelijkste manier om Predator's apartment te vinden, is door de Predator skin te gebruiken en vervolgens het appartement aan het begin van een match te bezoeken. Dat geeft je de mogelijkheid om de emote vrij te spelen en om vervolgens de match te winnen.

Het gebouw met Predator's apartment.

Het enige wat je hoeft te doen om deze challenge te voltooien, is door op de trap te staan buiten Predator's apartment. Maar door naar binnen te gaan, kun je een aantal dingen van de Predator bekijken en eventueel wat loot vinden.

Je hoeft alleen op de trap te landen om de emote vrij te spelen.

Het voltooien van de uitdaging geeft je de Bio-Helment Online built-in emote, waarmee je tijdens een match Predators helm kan verwijderen.

Als je meer info over Fortnite Chapter 2 Season 5 wilt hebben, neem dan ook een kijkje bij onze gidsen over Fortnite Season 5 Battle Pass, Gold Bars, en de map!

Read this next