Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Predator-skin: Predator locatie en hoe je de Predator verslaat uitgelegd

Zoiets heb je nog niet eerder gezien.

De Predator is de nieuwste bounty hunter in Fortnite Chapter 2 Season 5.

Als je de Predator verslaat, speel je de nieuwe Predator-skin vrij, zodat je echt in stijl op andere spelers kunt jagen.

Maar eerst moet je weten waar de locatie van de Predator is en hoe je de Predator verslaat, anders ben je misschien wel heel snel dood.

Op deze pagina:

The Predator arriveert via Zero PointBekijk op YouTube

Predator-locatie in Fortnite uitgelegd

Als je tegen de Predator in Fortnite wilt vechten, moet je naar Stealthy Stronghold in het noordelijke deel van de Fortnite map gaan.

De locatie van Stealthy Stronghold in Fortnite.

Stealthy Stronghold ligt vlakbij de vuurtoren, wat betekent dat het ten noorden van Pleasant Park en ten oosten van Coral Castle ligt. Het is waarschijnlijk een goed idee om binnen de muren of om op de muur rond de locatie te landen, omdat je hierdoor andere spelers in het kleine gebied in de gaten kunt houden.

Zodra je veilig in Stealthy Stronghold bent, verwacht dan niet dat je de Predator gemakkelijk zult vinden. Het heeft een aantal vaardigheden die ervoor zorgen dat het spelers makkelijk ontwijkt, en als je niet goed voorbereid bent, kan het je gemakkelijk doden.

De Predator is een vijand die rondloopt, dus het kan in elk deel van Stealthy Stronghold zijn. Omdat dit gebied vrij groot is, raden we je aan om te beginnen bij het schip van de Predator, dat zich in het noordoostelijke deel van de vesting bevindt, en vervolgens rond de bodem van de middelste heuvel te cirkelen. Als je de Predator dan nog niet bent tegengekomen, ga dan de heuvel op en verken de ruïnes.

Het is ook een goed idee om richting schoten te sluipen, wanneer je die hoort. Omdat het een andere speler kan zijn, die tegen de Predator vecht. Zorg er alleen voor dat je zelf niet gevonden wordt.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Zo versla je de Predator in Fortnite

De Predator is een van de lastigste bazen die tot nu toe in Fortnite verschenen is, dankzij de speciale vaardigheden en grote hoeveelheden health.

De belangrijkste aanval van de Predator is een reeks klauwbewegingen en als je erin verstrikt raakt, verlies je heel snel veel health. Het is een goed idee om enige afstand tussen jou en de Predator te bewaren om deze aanvallen te voorkomen.

Wat de Predator echt tot een moeilijke vijand maakt, is diens vaardigheid om zichzelf onzichtbaar te maken.

Hoewel je een vage omtrek van het lichaam van de Predator kunt zien als je dichtbij genoeg bent, kun je de alien heel gemakkelijk missen als je niet goed oplet. Het is een verstandig idee om naar de muziek te luisteren, want als de Predator in de buurt is, zul je de muziek horen veranderen.

Je zult de Predator kunnen zien als je dichtbij genoeg bent.

De Predator zal op bepaalde momenten ook zijn verhulling uit- en inschakelen, waardoor je hem iets gemakkelijker kunt aanvallen. Als de Predator zich verhult, wees dan klaar om naar een ander deel van de Stronghold te rennen. Gebruik dat moment van rust dan ook jezelf te genezen of om je wapens te herladen. Probeer ondertussen ook de Predator te volgen.

Ten slotte, loopt de Predator sneller dan de gewone Fortnite-personages en heeft hij de mogelijkheid om hoger te springen. Dat betekent dat de Predator met gemak van je aanvallen wegrent en in de Stronghold verdwijnt.

De Predator bereidt zich voor om te springen.

Houd er rekening mee dat andere spelers je kunnen aanvallen, terwijl je met de Predator vecht!

We raden je aan om in Squads te vechten, want als je of je teamgenoot de Predator doodt, dan telt die overwinning voor je gehele squad - dus hoewel je niet de genadeslag heb uitgedeeld, pluk je wel de beloningen.

Als je echter liever de Predator alleen aanpakt, raden we je aan om je innerlijke sluipschutter op te roepen en pas het gevecht aan te gaan als de Predator al flink wat schade heeft opgelopen door andere spelers. Dat zal er hopelijk voor zorgen dat je degene bent die eindelijk de Predator doodt en de skin vrij speelt.

Laat andere spelers de Predator aanvallen.

In ieder geval, voordat je het gevecht aangaat met de Predator, moet je er sowieso voor zorgen dat je een aantal healing items hebt verzameld, je schild hebt versterkt en een paar goede wapens hebt verzameld.

Er zijn een aantal kisten in de Stronghold

We geven je als tip mee om in ieder geval snelvurende wapens te gebruiken, zoals een assault rifle, omdat dit ervoor zorgt dat je zoveel mogelijk schade veroorzaakt voordat de Predator verdwijnt.

Het is een goed idee om een selectie wapens te hebben, zodat je tussen de wapens kunt wisselen. Ook hiermee krijg je de mogelijkheid om snel schade aan de Predator toe te kennen en kun je je wapens herladen als je hem weer opjaagt.

Onthoud - de Predator is een lastige vijand om te verslaan, dus wees niet verbaasd als het je een aantal pogingen kost. Als je de Predator echter eenmaal verslagen hebt, ontgrendel je de Predator-skin en door Predator's apartment te bezoeken, terwijl je de skin gebruikt, speel je nog een beloning vrij.

Als je meer info over Fortnite Chapter 2 Season 5 wilt hebben, neem dan ook een kijkje bij onze gidsen over Fortnite Season 5 Battle Pass, Gold Bars, en de map!

Read this next