Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite posters - Carbide en Omega poster locaties vinden

Spray over de posters in deze locaties.

Het vinden van Fortnite Carbide en Omega posters locaties is een van de Fortnite Weekly Challenges.

Als je de spray over Carbide of Omega Challenge hebt voltooid, krijg je natuurlijk net als altijd extra XP die je aan Season 4 beloningen kunt spenderen. Maar, dan heb je ook wel een Battle Pass nodig.

Nog niet erg ervaren in Fortnite? Check dan ons uitgebreide aanbod van Fortnite tips.

Hoe werken de Carbide en Omage posters in Fortnite?

Een van de Fortnite Week 6 Challenges luidt als volgt:

  • Spray over verschillende Carbide en Omega posters (7 totaal, 5 Battle Stars)

(Een andere Challenge is het zoeken van een schat tussen de Fortnite Playground, Campsite en Footprint locaties.)

Doorheen de map vind je posters met twee skins van Season 4 op - Carbide en Omega. Als je voor de posters gaat staan en op de Spray-knop drukt, voltooi je een objectief.

Sprays werden aan het begin van Season 4 aan Fortnite toegevoegd, dus geen paniek als je niet weet hoe je deze moet gebruiken. Je moet simpelweg naar je inventaris gaan en daar de Spray equippen. Ga naar je Locker voor een match, kies een lege emote slot en zet daar de Spray in.

Vervolgens gebruik je de Spray op dezelfde manier als een emote, door op de D-pad naar beneden te drukken of door op PC op de B-knop te duwen.

Als je een poster tegenkomt waar al een Spray opstaat, vrees dan niet - je kunt nog altijd jouw Spray toevoegen om je objectief af te vinken.

De posters zelf zijn over heel de map verspreid. Hieronder vind je alle poster locaties om je zoektocht makkelijk te maken.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Fortnite Carbide, Omega poster locaties - Waar moet je sprayen?s

De posters zijn moeilijk te zien en te vinden: je ziet ze niet vanuit de Battle Bus en sommige zijn heel goed verstopt, zoals binnen in gebouwen of tegen muren waar je normaal snel voorbij loopt.

In totaal moet je er zeven vinden. Gelukkig zijn er veel meer, maar dit zijn de zeven locaties die wij het makkelijkste konden vinden:

1) Ga in Greasy Grove naar het noordwesten. Naast de achterdeur van het restaurant, vind je een poster tegen de muur.

2) Helemaal in het oosten van de map - ten zuidoosten van Lonely Lodge - staat een grote villa. Ga door de voordeur, naar links en vervolgens de trap af. Dit is een schuilplaats van een superheld. Ga voorbij het grote embleem tegen de muur en ga de kamer in de hoek binnen. De poster hangt hier tegen de muur.

3) Ten oosten van Retail Row ligt een sloperij. Helemaal in het zuiden vind je een keet met een neon 'Open' bord. Binnen in de keet vind je de poster.

4) In het oosten van de map, ten zuidoosten van Tomato Town, vind je een heleboel containers. In de zuidwestelijke hoek van deze plaats eindigt de spoorlijn. Ga hier rechts een deur binnen om tegen de muur een poster te vinden.

5) Net ten zuiden van Tomato Town ligt een tunnel. Benader deze vanuit het zuiden en je ziet de poster aan de rechterkant.

6) Ga naar het middelste eiland in Loot Lake en ga door de voordeur. De poster vind je in een van de achterste kamers, tegen de muur die naar de voordeur wijst.

7) Op de berg tussen Greasy Grove en Snobby Shores staat een eenzaam huis. Ga door de voordeur en links vind je een poster.

Net als bij alle Challenges kun je deze enkel tijdens een match voltooien. Ontwijk dus zoveel mogelijk gevechten tot je een poster hebt gevonden.

En eank eraan dat je de match ook moet voltooien om je voortgang op te slaan. Vroegtijdig een match verlaten werkt dus niet!

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties