Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - Pool, Windmill, Umbrella locaties uitgelegd

Verward door de Pool, Windmill, Umbrella instructies in Fortnite? Dit moet je doen.

Erachter zien te komen waar je tussen de Pool, Windmill, Umbrella moet zoeken is een van Fortnite's vele Weekly Challenges.

Het voltooien van die uitdagingen geeft je extra XP om de verschillende Season 3 rewards vrij te spelen. Je moet wel in het bezit zijn van een Battle Pass om die uitdagingen te doen.

Als je net met Fortnite begint helpen onze Fortnite tips je waarschijnlijk met enkele handige hints.

Wat betekent 'Search between a Pool, a Windmill and an Umbrella' in Fortnite eigenlijk?

Voor de Week 2 Challenges krijg je de volgende opdracht:

  • Search between a Pool, a Windmill and an Umbrella (Hard) - Zoek tussen een Pool, een Windmill en een Umbrella (Moeilijk)

Dat betekent dat je die objecten op de map moet zoeken en daartussenin nog naar iets moet zoeken. Maar wat?

Dat blijkt dus een geheime schat te zijn. Als je de locatie hebt gevonden verschijnt de schat en hoef je die alleen nog op te eisen. Als je dat doet voltooi je de uitdaging.

Net zoals bij andere uitdagingen moet je dat doen wanneer je een match speelt (je kunt namelijk niet alleen het eiland verkennen), dus moet je ervoor zorgen dat je zo weinig mogelijk tegen andere spelers vecht.

Hou er rekening mee dat je de match af moet maken. Anders voltooi je de uitdaging niet.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Een Pool, een Windmill en een Umbrella locaties

De specifieke locatie waar de game naar hint zit aan de noordelijke kant van het eiland, namelijk bij E3 ten westen van Anarchy Acres.

Ga richting dat vakje op de kaart en je ziet iets op de grond wat op een paraplu lijkt. Die wijst naar het noorden, dus gebruik dat punt als referentie als je uit de Battle Bus springt.

Ga hier naar het noorden, waar de grond oprijst en er bomen op de heuvels zijn. Ga tussen de twee meest rechtse bomen door, totdat je een pad kunt zien met een rotsachtige klif recht voor je.

Als je op de juiste locatie staat komt de schat tevoorschijn. Loop naar de schat en volg de instructies op het scherm. De schat is nu van jou. Gefeliciteerd!

Nogmaals, je moet de match afronden om de uitdaging te halen, anders registreert de game het niet. Dus speel gewoon lekker door.

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties