Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Pleasant Park Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Waar Treasure Map in Pleasant Park zoeken?

Het vinden van de Fortnite Pleasant Park Treasure Map is een van de opdrachten van de Weekly Challenges.

Als je de Pleasant Park Treasure Map locatie hebt gevonden, krijg je extra XP om de Season 4 beloningen makkelijker te halen. Je moet dan wel in het bezit van een Battle Pass, anders mag je de opdrachten niet doen.

Ben je geen Fortnite veteraan? Check dan zeker ook onze uitgebreide Fortnite tips om je eerste Victory Royale snel te scoren!

Bekijk op YouTube

Hoe werkt de Pleasant Park Treasure Map?

Voor de Fortnite Week 7 Challenges moet je het volgende doen:

  • Volg de Treasure Map die je in Pleasant Park vindt (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Voor een andere challenge deze week moet je Fortnite goals scoren op verschillende voetbalvelden.)

In Pleasant Park vind je een verstopte kaart die je naar een schat laat zoeken. Hou er rekening mee dat je wel in het bezit moet zijn van een Battle Pass, anders kan je de schatkaart namelijk niet zien. Op de kaart staat een diagram om je op weg te helpen.

Maar gelukkig hoef je de kaart niet op te halen en kan je gewoon naar de locatie van de schat gaan.

Net zoals bij andere challenges moet je deze challenge tijdens een match voltooien. Je kan het eiland niet zonder andere spelers bezoeken, dus het kan gebeuren dat je in een vuurgevecht terecht komt.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Pleasant Park Treasure Map locatie

Pleasant Park is te vinden in het noord-westen van het eiland. Namelijk tussen Loot Lake en Haunted Hills. Alleen hoef je niet hier naartoe te gaan als je alleen de schat wil vinden. Volg gewoon de instructies die hieronder staan.

Waar je naartoe moet is niet heel erg ver weg. Je moet namelijk naar Tilted Towers dichtbij het midden van de map.

Om specifieker te zijn, je wilt de heuvel bezoeken met uitzicht op de stad in het zuidoosten. Op de kaart is dit de rechterbovenhoek van kaartkwadrant D6, net onder de 'W' en 'E' van de Tilted Towers-tekst.

De makkelijkste manier om er te komen is door de lucht, dus spring uit de Battle Bus en glijd erheen

Wanneer je landt, ren dan rond totdat de schat verschijnt. Wanneer je naar de stad kijkt moet de schat zich aan de linkerkant van de boom bevinden. Als de schat verschijnt gebruik je gewoon de juiste knop om de schat te verzamelen.

Uit onze ervaringen blijkt dat dit een vrij drukke plek is, omdat Tilted Towers al een van de populairste startlocaties is. Doe je best om zo snel mogelijk de schat te pakken.

Als je met deze challenge moeite hebt kun je altijd trappen bouwen en later in de wedstrijd omhoog te klimmen als andere spelers zich al hebben verspreid. Of je wacht tot het een andere week is, zodat de meeste mensen overgestapt zijn op andere uitdagingen.

Hou er rekening mee dat je de match moet voltooien. De schat oppakken en dan de game afsluiten zorgt ervoor dat je de Weekly Challenge niet haalt.

Read this next