Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - Payphone locaties en hoe krijg je een quest van een payphone

Wie heb ik aan de lijn, hallo hallo?

Een quest van een payphone accepteren is een van de eerste weekly challenges die je kunt voltooien in Fortnite Chapter 2 Season 7.

Zoals NPCs geven payphones je de kans om quests te aanvaarden die je belonen met Gold Bars, die je dan kunt spenderen aan wapens of diensten van bepaalde NPCs.

Voltooi je deze challenge, dan krijg je 30.000 XP. Dat helpt je om meer Battle Stars te unlocken voor de Season 7 Battle Pass.

Op deze pagina vind je:

Cover image for YouTube videoStory Trailer For Fortnite Chapter 2 - Season 7
Story Trailer voorFortnite Chapter 2 - Season 7

Payphone locaties in Fortnite op de map

Er zijn 15 payphones verspreid over de Fortnite map - sommige zijn in de buurt van grote gebieden, anderen dan weer gewoon langs de weg.

Payphone locaties in Fortnite.

Payphones verschijnen niet op de map in de game, maar een klein icoontje verschijnt wel op je scherm wanneer je in de buurt bent van een payphone. Ga naar dit icoontje tot je bij de payphone bent en gebruik deze om te bellen.

Om deze quest te voltooien moet je gewoon één payphone bezoeken. Je kan deze opdracht dus snel voltooien tijdens een match.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Hoe krijg je een quest van een payphone in Fortnite

Zodra je een payphone hebt gevonden in Fortnite, moet je simpelweg op de actieknop drukken en dan verschijnt er een menu op je scherm met quests.

Er zijn een aantal quests meteen beschikbaar: van schade aanrichten met een bepaald wapen, tot vijanden lastig vallen. Sommige van deze quests hebben een timer waardoor je ze over een aantal matches kunt spreiden, terwijl andere quests in een en dezelfde match voltooid moeten worden.

Je moet je geen zorgen maken over het voltooien van een quest voor deze challenge - accepteer eender welke quest die beschikbaar is!

Of je de quest voltooit of niet is jouw keuze, maar als je ooit nood hebt aan Gold Bars dan is een payphone bezoeken de beste optie. Let wel op: vijanden kunnen je uitschakelen terwijl je een payphone gebruikt, dus let altijd goed op je omgeving.

Als je meer wil weten over Fortnite Season 7, dan vind je deze guides over de Battle Pass en legendary quests misschien ook wel interessant.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties