Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite party poppers locaties en food consumables vindplaatsen uitgelegd

Alles wat je moet weten over de eerste Vibin’ challenge in Fortnite.

Het verzamelen van food consumables en party poppers laten springen zijn twee onderdelen van de eerste Vibin’ challenge in Fortnite Chapter 3 Season 3.

De Vibin’ challenges zijn de nieuwe verhaalgebonden quests in Fortnite en, net zoals de Resistance challenges in het vorige season, vormen deze het verhaal van Fortnite Season 3.

Het voltooien van elk deel levert je 7.000 XP op, oftwel 21.000 XP per set, en helpt je bij het ontgrendelen van de nieuwe Battle Pass skins.

Op deze pagina:

Food consumables verzamelen in Fortnite

De eerste stap van deze Fortnite challenge is verbinding maken met een uplink op een van de verschillende locaties rond de Rave Cave. We raden je aan om te kiezen voor een van de plekken rond het Loot Lake, omdat je er de volgende stap van de challenge makkelijker mee kunt voltooien.

Hier maak je verbinding met een uplink in Fortnite.

Nadat je dit deed vraagt The Scientist je om zes food consumables te verzamelen voor het feest in de Rave Cave.

Gelukkig is het verzamelen van food consumables erg makkelijk, omdat je ze vlakbij Loot Lake kunt vinden. Daar is de kans namelijk groter dat er een produce box en/of een cooler spawned. Als er een produce box staat, dan is het mogelijk om in een keer vier food consumables te verzamelen.

Pak de food consumables zeker op zodat ze tellen voor deze opdracht, maar wees vrij om ze nadien onmiddelijk weer te laten vallen.

Als het petrol station leeg is of een andere je voor was, dan kun je altijd naar loot vissen in Loot Lake tot je zes vissen hebt gevangen. Controleer wel altijd of je ze hebt opgepakt!

Wil je deze quest nog sneller voltooien? Je kan ook dezelfde food consumable een paar keer laten vallen en terug oprapen! Elke keer als je het item opraapt, zal dit tellen voor je quest.

Vindplaatsen van Party poppers in Fortnite

De derde en laatste stap in deze Fortnite challenge is het laten afgaan van vijf party poppers in de Rave Cave.

Er zijn in totaal zeven verschillende party poppers die je kunt laten knallen en hieronder krijg je een korte beschrijving van waar je ze kunt vinden:

De party poppers locaties in de Rave Cave.

Onthoud dat je maar vijf party poppers nodig hebt om deze Fortnite challenge te voltooien! Je krijgt sowieso een melding op je scherm als je deze quest voltooid hebt.

De eerste party popper kun je vinden in het vliegtuig onderaan de trappen die leiden naar de zuidelijke ingang van de Rave Cave.

Er ligt een tweede party popper vlakbij de wandelweg aan het water voor het hoofdgebouw in de Rave Cave.

Je kunt nog een party popper vinden in een kamer in het gebouw in de zuidwestelijke hoek van de Rave Cave.

Een vierde party popper ligt vlakbij de rivier waar die in de Rave Cave binnenkomt.

Op het podium in de Rave Cave ligt er nog een party popper.

De zesde party popper ligt op de toog in het voormalige IO building.

Als je graag de zevende en laatste party popper wilt laten knallen dan moet je naar het dak van het voormalige IO building gaan.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen rond de Battle Pass, hoe je op dieren rijdt en de vindplaatsen van Reality Seeds.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties