Skip to main content

Fortnite Off-Road Tire locaties: Hoe Chonkers Off-Road Tires krijgen uitgelegd

Pimp my ride.

De Fortnite Off-Road Tires is een nieuw item in Season 6.

De Conkers Off-Road Tires, die beschikbaar zijn gemaakt via de update op 14 april 2021, geeft je de mogelijkheid om elk voertuig op de map aan te passen.

Zoals de naam doet vermoeden, trek je met deze banden gemakkelijker de wildernis is dan met normale banden. Je beklimt er namelijk ook heuvels en bergen mee.

Op deze pagina:

Chonkers Off-Road Tires Arrive To The Fortnite IslandBekijk op YouTube

Fortnite Off-Road Tire locaties: Hoe krijg je Off-Road Tires uitgelegd

Off-Road Tires is een item die je in een match vindt, na het debuut halverwege Season 6.

Zoals met de meeste items, bestaat er een kans dat ze over de gehele map verschijnen, maar er zijn enkele locaties waar ze vaker spawnen.

Om specifieker te zijn, moet je naar een tankstation gaan, omdat het mogelijk is dat ze in de garage liggen.

Niet elk tankstation heeft een garage, en zelfs als ze er eentje hebben, is het niet gegarandeerd dat ze er spawnen - maar het is altijd de moeite waard om er even langs te gaan als je toch in de buurt bent.

Als dat niet zo is, heb je altijd de mogelijkheid om met je pickaxe een rek banden kapot te maken. Zo heb je een kans om ze te zien spawnen - vergelijkbaar hoe je Mechanical Parts krijgt door met auto's te rammen.

In tegenstelling tot Mechanical Parts zijn ze echter geen crafting component, maar een item die je gebruikt. Nu we het daar toch over hebben - hoe pas je een auto aan met Off-Road Tires?Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Zo gebruik je Off-Road Tires in Fortnite

Zodra je een Off-Road Tire in bezit hebt, moet je naast het voertuig staan dat je aan wilt passen.

Selecteer de Off-Road Tire en richt op het voertuig dat je aan wilt passen.

Richt op de auto, en 'schiet' om de Off-Road Tire te gooien. Zodra het verbinding maakt, wordt het voertuig opgewaardeerd. Zo simpel is het!

Van daaruit heb je de mogelijkheid om in je aangepaste voertuig te springen en er een ritje mee te maken. Met de Chonkers Off-Road Tires ga je gemakkelijker heuvels en bergen op - handig als je de Challenges die met verschillende locaties te maken hebben, wilt voltooien.

Geniet van het voertuig!

Als je meer wilt leren over Fortnite Season 6, bekijk dan onze gidsen over het Season 6 Battle Pass en golden artifact locaties.

Read this next